Demo Tomb Raider: Underworld op Xbox Live verschenen

Zoals eerder al werd aangekondigd is er vandaag een demo verschenen van Tomb Raider: Underworld. In deze demo kan je een stuk spelen uit het Thailand-level, om te ervaren hoe het nieuwe avontuur van Lara Croft is.

Vooralsnog is de demo alleen voor de Xbox 360 uitgebracht op Xbox Live. Of en wanneer er eventueel nog demo’s voor andere platformen verschijnen, is niet bekend.

Als er één ding centraal zal staan in Tomb Raider: Underworld, dan is het wel interactie. En dan vooral interactie met de omgeving. Lara zal vrijwel alles uit haar omgeving kunnen oprapen om het als wapen te gebruiken, maar soms kan het ook nodig zijn om een voorwerp in te zetten als hulpmiddel. Je kunt bijvoorbeeld een gevonden speer gebruiken om vijanden aan te spiezen, maar je kunt de speer ook als een kleine polsstok inzetten om over een groot gat te springen. Een rondslingerende staf kan best leuk zijn om wat tikken mee uit te delen, maar duw de staf in een gat in de muur en je kunt er aan gaan ronddraaien om zo naar hoger gelegen plaatsen te springen.

Maar de omgeving speelt ook met jou! Regen maakt zand tot modder, richeltjes glad en Lara nat. Je zal de natuurkrachten zeker moeten gebruiken tijdens je wereldreis langs locaties als Mexico en Paaseiland…

Tomb Raider: Underworld zal op 21 november verschijnen op Xbox 360, Playstation 3, Playstation 2, Wii, Nintendo DS en PC.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Dan maar wachten of er nog een PC demo komt 😛

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Jammer nog geen ps3 demo

 3.   
  meatball's avatar

  de pc demo komt vrijdage volgens gamershell.com

 4.   
  Rickass93's avatar

  Hopelijk ook even een PS3 demo.