Portal: Still Alive nu te downloaden van Xbox Live

Valve heeft Portal: Still Alive uitgebracht, die volgens planning vanaf vandaag te downloaden is van Xbox Live voor 1200 Microsoft Points. Eerder was al bekendgemaakt dat het spel deze week zou verschijnen. Een ideale oplossing voor mensen zonder The Orange Box die toch in de wereld van Portal willen duiken.

Portal: Still Alive is een standalone variant van Portal, dรฉ puzzelgame uit 2007. De game verschijnt via Xbox Live Arcade en brengt diverse nieuwe puzzels met zich mee, die eerder al te vinden waren in het gratis flash map pack voor de PC. Deze nieuwe levels hebben zodoende niets te maken met het verhaal van Portal.

Portal: Still Alive is inmiddels te downloaden van Xbox Live Arcade.

 1.   
  craz's avatar

  Effe proberen ๐Ÿ˜›

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ik snap niet dat jullie elke keer het over het verhaal van Portal hebben ๐Ÿ˜• Want de game heeft eigenlijk niet echt een verhaal, behalve dat je aan een experiment mee doet en dat je voor de rest alle kamers met hindernissen door moet komen ๐Ÿ˜‰

 3.   
  gebruiker50081's avatar

  Ik had gehoord dat portal en team fortress 2 enz(orange box) heeeelleeee goede games waren ๐Ÿ˜ฎ Maar mij spreekt het niet zoveel aan.

 4.   
  atzekil's avatar

  snap dr niks van