Ook Portal: Still Alive laat achievements zien

Aangezien het sneu bleek voor Xbox 360-gamers dat hun versie van Portal zich niet te goed kon doen aan de gratis nieuwe levels, komt eind dit jaar, speciaal voor hun, nog Portal: Still Alive. De Xbox Live Arcade versie doet alles nog eens haarfijn over, maar dan voor het Xbox 360-publiek. Ook Arcade games hebben van nature achievements op Xbox Live, dus Portal: Still Alive ook. Je kunt de achievements hier vinden.

We spreken van slechts twaalf achievements, waaronder geen verborgen. Wel zijn de opdrachten die voldaan moeten worden goed gevariëerd en kunnen echte Portal kenners onder ons nog wat satires vanuit het eerste spel in de achievements vinden.

Portal: Still Alive zal namelijk een standalone versie zijn van de originele Portal-game. Er zijn echter wel diverse nieuwe levels toegevoegd, maar deze waren voor PC-gamers eerder al te vinden in het gratis flash map pack. Deze nieuwe levels hebben dus niets te maken met het verhaal en hebben ook geen andere elementen van de verhaallijn, zoals de voice-over van GLaDOS. Portal: Still Alive biedt dus puur de ervaring die PC-gamers eerder al konden hebben, maar dan in de vorm van een Xbox Live Arcade game.

Portal: Still Alive verschijnt eind dit jaar via Xbox Live Arcade.

  1.   
    -050- Critical's avatar

    portal Yeuyyy 😀