Mortal Kombat vs. DC Universe voorzien van releasedatum

De werelden van Mortal Kombat en het DC-universum zullen spoedig botsen in de actievolle game Mortal Kombat vs. DC Universe. Vooralsnog was het onzeker wanneer de game dit jaar zou verschijnen, maar inmiddels heeft Midway meer duidelijkheid gegeven. De game ligt namelijk op 21 november in de Europese winkelrekken.

Mortal Kombat vs. DC Universe is de nieuwste telg in de actievolle Mortal Kombat-serie. Voor de eerste keer nemen Scorpion, Sub-Zero en vele andere Mortal Kombat vechters het op tegen DC Universe superhelden, zoals Batman en Superman. De game kent een nieuw vechtsysteem met onder andere Freefall Kombat en Klose Kombat.

De werelden waarin je vecht bestaan uit meerdere arena’s en Freefall Kombat houdt in dat je een tegenstander door een gebouw of muur kunt slaan en ze kunt blijven bevechten tot je bij de nieuwe arena bent aanbeland. Klose Kombat laat je op korte afstand vechten, waarbij je op een brute wijze te maken krijgt met gescheurde kleding en blauwe plekken. Mortal Kombat vs. DC Universe kent ook een avontuurlijke singleplayer, voorzien van een sterke verhaallijn en twee unieke perspectieven.

Mortal Kombat vs. DC Universe verschijnt 21 november voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Indotastic's avatar

    Ik kan niet wachten, deze wordt echt zo vet!

  2.   
    Overload14's avatar

    ze gaan hem tog zowieso uitstellen als iedere game

  3.   
    Mrn.'s avatar

    Lijkt me wel een mooie game, zoals de eerdere delen van Mortal Kombat.

  4.   
    JokerDonny's avatar

    Dit word egt een coole game, hoop ik!