Veel emotie op nieuwe screenshots Heavy Rain

Heavy Rain was toch wel een van de grootste verrassingen van de Games Convention in Leipzig, getuige ook onze veelbelovende preview. Net als in de spirituele voorganger Fahrenheit staat het maken van keuzes centraal in Heavy Rain, waarbij elke situatie op diverse manieren opgelost kan worden en waarbij je vele, emotionele beslissingen dient te nemen. Vandaag krijgen we weer enkele nieuwe screenshots te verwerken.


Mensen houden van het bestuderen van andere mensen. Heavy Rain doet precies dat, maar combineert dat met de grootste kracht van gaming: je mag nu zelf de keuzes en dus het verhaal maken. Combineer dat met een geweldige engine die virtuele mensen als nooit tevoren op het scherm tovert, een getalenteerd team en een script van 2000 pagina’s en je hebt een game met een ongelofelijke potentie. En dan niet alleen de potentie om geweldig te worden; het heeft ook dat speciale aura van games als Shadow of the Colussus en Okami. Het heeft de potentie om spelers te raken zoals weinig andere games dat doen en zo’n game te worden die we ons over tien jaar nog herinneren. De potentie van Heavy Rain is ‘mind-blowing’.

Wil je meer weten over Heavy Rain? Check dan ook eens onze Leipzig-preview!

Heavy Rain wordt waarschijnlijk in de tweede helft van 2009 uitgebracht, exclusief voor de PlayStation 3.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Lashrom's avatar

    Zeer prachtige ”emotionele” screens laat ik het maar zeggen. Nu maar afwachten of het toch maar zo zeerbelovend uit gaat zien.

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Mooi 8)

  3.   
    Mrn.'s avatar

    Lijkt me wel een mooie game.

  4.   
    Silent Assasin's avatar

    ziet er egt realistisch uit 😮 lijkt me wel gaaf, een soort 2de leven 8) egt mooi gedaan!

  5.   
    Gold_Thunder's avatar

    Deze game draait totaal niet om de graphics. Dit zou een revolutionaire game moeten gaan worden met wel 20 manieren om 1 hoofdstuk van het verhaal door te komen. Van de makers van Fahrenheit ook, en iedereen weet dat fahrenheit een hele fraaie game was.

  6.   
    Ika Q's avatar

    Wat ben ik blij dat ik 5 dagen geleden een ps3 heb aangeschaft. Fahrenheit was 1 van de spannende games die ik heb gespeeld, hopelijk word Heavy Rain nog spannender. 8)

  7.   
    Overload14's avatar

    Gold_Thunder schreef, "Deze game draait totaal niet om de graphics. Dit zou een revolutionaire game moeten gaan worden met wel 20 manieren om 1 hoofdstuk van het verhaal door te komen. Van de makers van Fahrenheit ook, en iedereen weet dat fahrenheit een hele fraaie game was."

    Ik hoor veel mensen praten over deze game maar zelf heb ik hem nog nooit gespeeld

  8.   
    ps3 gek's avatar

    Ik ga hier niet te veel van verwachten. Ik laat me gewoon verrassen en dan zie ik wel of ik hem koop. Anders krijg ik het gevoel dat ik iedere ps3-exclusive MOET kopen 😛

  9.   
    Julius's avatar

    Overload14″][quote=”Gold_Thunder schreef, "Deze game draait totaal niet om de graphics. Dit zou een revolutionaire game moeten gaan worden met wel 20 manieren om 1 hoofdstuk van het verhaal door te komen. Van de makers van Fahrenheit ook, en iedereen weet dat fahrenheit een hele fraaie game was."

    Ik hoor veel mensen praten over deze game maar zelf heb ik hem nog nooit gespeeld[/quote]

    heel misschien omdat de game nog laaang niet uit is………
    en deze game draait zeker wel om de graphics, ze laten daarmee meer emotie zien 😉