Soundtrack Mirror’s Edge wordt officiëel geremixed door aantal grote DJ’s

“Bij een opvallende game hoort een net zo hoogstaande soundtrack.” riep Steve Schnur, executive producer van zowel muziek als marketing bij Electronic Arts. Volgens hem verdient Mirror’s Edge een opvallende soundtrack en die neemt de vorm aan van Zweedse popster Lisa Miskovsky’s “Still Alive”, een nummer dat speciaal voor Mirror’s Edge opgenomen is.

Niet alleen zal het nummer van Lisa Miskovsky vaker voorkomen in Mirror’s Edge zelf, maar wordt de soundtrack ook nog geremixed door een handjevol bekende DJ’s. DJ’s waaronder Benny Benassi, Paul van Dyk, Junkie XL, Teddybears en Armand van Helden. Op 11 november is het album met daarop Still Alive en de remixen daarvan te koop via het web.

Mirror’s Edge is een project van ontwikkelaar DICE voor de Xbox 360, Playstation 3 en PC waarmee ze een revolutionaire stap vooruit willen nemen in het FPS genre. In ME wordt namelijk veel aandacht besteed aan realistische bewegingen vanuit het eerste-persoons perspectief. Armen zwaaien ritmisch langs het lichaam als je snelheid maakt, de camera schudt heftig als je land na een sprong en je hoort je broek schuren over het beton als je een sliding maakt. Je speelt Faith, een sportieve dame, die pakjes aflevert voor een beweging die zich verzet tegen het totalitaire regime van de stad waar ze in wonen. Je zal voornamelijk moeten vluchten, want vechten heeft als kwetsbare dame geen zin, en rennen voor je leven is aan de orde van de dag.

Zet je eerste stappen in de wereld van Mirror’s Edge met onze Fast Forward.

Mirror’s Edge verschijnt op 14 november voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie volgt later in de winter.

  1.   
    Mrn.'s avatar

    Ik ben benieuwd naar de game!

  2.   
    Ghaost's avatar

    Is Still Alive niet dat nummer van Portal 😆

  3.   
    Tom's avatar

    ”Ghaost “ schreef, "Is Still Alive niet dat nummer van Portal 😆 "

    Dat klopt, maar het is dus ook een nummer van die Zweedse meid.

  4.   
    B–T–B-8's avatar

    is dat altijd dat wat je bij zowat elke trailer hoort, vind het wel lekker muziekje. 🙂