Screenshots van The Conduit maken de Wii weer grafisch overtuigend

The Conduit is een spel dat duidelijk mikt op First Person Shooter-succes op de Wii. Het probleem blijft echter dat de Wii zich niet kan wagen aan beeldkwaliteit zoals de PlayStation 3 of de Xbox 360 dat kunnen. Althans, dat dachten we. Vandaag hebben we namelijk verse screenshots van The Conduit, en die zijn alles behalve kwaliteitloos.

The Conduit moet een volwassen game worden, waarin je een agent speelt die probeert uit te vinden wat er echt is gebeurd na een aanval van aliens op Washington. De game wordt bestuurd door de Wii-mote te bewegen. De besturing is, net zoals bij games voor de Wii zoals Metroid Prime 3 en Medal of Honour 2, aan te passen naar de wensen van de gebruiker. Deze twee games zijn een grote inspiratiebron voor de game The Conduit, dus dat belooft wat! Verder zal de game gebruik maken van de Quantum 3 engine, die is ontworpen om de grafische mogelijkheden van de Wii optimaal te benutten.

Het spel zal een online multiplayer mode bevatten waarin plaats is voor maximaal 16 mensen. In deze online multiplayer is het ook mogelijk om de WiiSpeak te gebruiken.

High Voltage is momenteel nog op zoek naar een uitgever voor The Conduit. Het spel staat momenteel gepland voor het eerste kwartaal van 2009.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Erikgame's avatar

    Er staat een klein foutje in: ze hebben al een uitgever alleen dat is nog niet bekend gemaakt.

    On topic: De wii verdiend beter! En dat is nu eindelijk gebeurd. Hopelijk wordt de game goed gehyped en is de gameplay in orde zodat hij hoge cijfers krijgt en heel erg goed verkoopt.

  2.   
    ckerigon's avatar

    Het probleem blijft echter dat de Wii zich niet kan wagen aan beeldkwaliteit zoals de PlayStation 3 of de Xbox 360 dat kunnen. Althans, dat dachten we.

    Ik weet dat The Conduit een hoogtepunt gaat worden qua graphics voor de wii…
    Maar dat kan wagen aan de kwaliteiten van de ps3 en 360 vind ik toch een beetje overdreven…

  3.   
    Bazzl's avatar

    ik vind de wii 3x niks. En om nou te zeggen dat deze graphics de wii weer gaan ophypen 🙄

  4.   
    DutchFreeze's avatar

    eigenlij vind ik het er gwn niet uitzien, zelfs mijn pc kan mooiere dingen draaien.
    een vriend van me zegt dat de wii best mooi is, alleen dan moet je niet de nieuwste spellen vergelijken.

    zo zou ik bf heroes perfect vinden voor op de wii, zulke tekenstijl kan de wii goed aan, al het andere voor gen meter

  5.   
    mrxthereal's avatar

    Hmm… misschien wel mooi voor de WII maar dit kan zich echt niet meten met de huidige generatie PC’s, xboxen en playstations. Ik bedoel, leg dit maar eens naast een Crysis, CoD4, Bioshock of RE5, en tja uhm dan merk je eigenlijk dat dit toch nog wel strondlelijk is 😛

  6.   
    Gold_Thunder's avatar

    Ik speel games als ze goed zijn, de graphics maken mij niks uit. Ik ga gerust oude spellen uit 2000 herspelen omdat ze goed zijn, want ik kijk niet naar de graphics. Mensen van tegenwoordig vinden het ineens belangrijk dat de grahpics bijna fotorealistisch zijn. Dit snap ik niet. Een game is leuk als het spelelement in de game leuk is, en niet als het er mooi uitziet. Maarja meeste mensen begrijpen dit niet en rukken zichzelf op crysis. Suc6 ermee zou ik zeggen!

    Maar vergeet niet. Mooie graphics betekent minder langere speelduur vd game. (bij de xbox360 dan, omdat de gamemakers perse alles op 1 dvdtje willen proppen.)

  7.   
    Overload14's avatar

    daar heb je wel gelijk in.

  8.   
    Fawaka-W's avatar

    grafix extreem mooi is vaak een extreem kort spel..

  9.   
    GENERAL_DS's avatar

    GN-Surinamer schreef, "grafix extreem mooi is vaak een extreem kort spel.."

    ja de cod4 single player is ook vet kort