De 30 nieuwe achievements voor Halo 3 aangetroffen op het web

Gister nog de mysterieuze teaser van Bungie, vandaag alweer ander vers nieuws betreffende Halo. De al eerder aangekondigde nieuwe Halo 3 achievements zijn inmiddels bekend en te bezichtigen. Met de komst van de 30 nieuwe achievements wordt het aantal gamerpoints wat te behalen valt uit Halo 3 opgekrikt naar 1750 gamerpoints, wat tot nu toe nog geen enkele Xbox 360 game heeft. De nieuwe achievements vind je hier.

Halo 3 gaat logischerwijs verder waar het verhaal van deel twee ophield. Master Chief komt terug van zijn reis, terwijl er nog altijd een gigantische oorlog woedt tussen het menselijke ras, de Covenant en de Flood. De beroemde stem van Cortana spreekt in trailers over ‘het einde van de aarde’ als de oorlog een dramatisch eind tegemoet loopt.

De Brutes zijn voorzien van Spike Grenades en Spike Rifles. De Spike Grenades beloven veel onheil, wat voor velen als muziek in de oren klinkt. Wanneer deze granaten ontploffen zullen er diverse scherpe projectielen rondvliegen. Natuurlijk klinkt dit als een doodnormale granaat, maar wat ze zo speciaal maakt is dat ze aan muren kunnen kleven. Nog een nieuw wapen is de nieuwe Spartan Laser. Dit wapen is moeilijk te beheersen, maar bij een voltreffer kan dit speeltje een voertuig in één keer uitschakelen.

De multiplayer van Halo 3 bevat natuurlijk een lading nieuwe maps . Voorbeelden hiervan zijn Valhalla, Snowbound en High Ground die men kan vergelijken met de maps Blood Gulch, Zanzibar en Frostbite. Nieuw in de multiplayer is de ‘Mancannon’; het hulpmiddel om je snel te transporteren. Duidelijk te zien in diverse trailers is de originele lichtval met HDR-effecten en prachtige schaduwen en reflecteringen. Daarbij kan de omgeving volgens de makers aanzienlijk groter worden weer gegeven, waardoor je verder in de verte kan kijken.

Finish the Fight met onze review!

Halo 3 is verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  HeroWulf's avatar

  ik heb de update woensdag al gedownload
  maar er komt weer een nieuwe map pack Mystic of zo

 2.   
  -050- Critical's avatar

  HeroWulf schreef, "ik heb de update woensdag al gedownload
  maar er komt weer een nieuwe map pack Mystic of zo"

  dank u voor info en 30 nieuwe achievs zijn best veel;) ze laten halo 3 nog niet varen dat vind ik cool 8)

 3.   
  Kilerden's avatar

  HALO 3 FTW! 😀

 4.   
  ricklolps3's avatar

  hoeveeeelll 😮 😆 jeetje dat is wel veel ja 😀

 5.   
  delta62's avatar

  Het was er dinsdag al, ik heb er 2 jeej! Halo 3 FTW!

 6.   
  )GN(-Erik's avatar

  Is er wat bekend over de PC versie eigenlijk? 😕

 7.   
  Vinstaro's avatar

  Mooi zo eindeljk ik heb er al van gehoord eindelijk gebeurt het.:D