Animal Crossing: City Folk verschijnt in december

Nintendo heeft de Europese versie van Animal Crossing: City Folk voor de Wii voorzien van een releasedatum. De verwachtingen waren al dat het spel ergens eind dit jaar zou verschijnen, maar tussen de Amerikaanse/Japanse release enerzijds, en de Europese release anderzijds, van het originele Animal Crossing voor de Gamecube zat ruim anderhalf jaar.

Gelukkig hebben we nu zekerheid en verschijnt het spel ergens in december, gebundeld met WiiSpeak, een microfoon die je boven op je sensorbar zet en waarmee je kan communiceren met andere spelers.

In Animal Crossing: City Folk ga je nog altijd in een gezellig dorp vol knotsgekke beesten wonen, maar dit keer is er meer connectiviteit mogelijk met andere spelers. Je kan ze online uitnodigen om in jouw dorp te gaan spelen en zelfs met ze praten door middel van de WiiSpeak microfoon. Ook kan je nu naar de stad waar je verschillende faciliteiten kan vinden als een kapper, modehuis en veilinghuis, waar je waarschijnlijk spullen kan vinden die gemaakt zijn door andere spelers.

Nintendo belooft ‘community & creativity’ naar jouw Wii te brengen met Animal Crossing: City Folk, als hij in december verschijnt.

 1.   
  PielePalle's avatar

  Nou toch goed nieuws, maar ik loop zelf niet echt warm voor dit spel.

 2.   
  -050- Critical's avatar

  PielePalle schreef, "Nou toch goed nieuws, maar ik loop zelf niet echt warm voor dit spel."

  een beetje beroerde tijd ik heb zon gevoel dat deze ondergesneeuwd raakt tussen het grote geweld 🙂 Al is het ergste tussen Oktober en November 🙄