Mercenaries 2: World in Flames patch v1.1 nu beschikbaar

Mercenaries 2: World in Flames knalde onlangs de winkels in en liet een destructieve indruk achter, getuige ook onze review. De game had echter wel behoorlijk te kampen met diverse bugs, maar Electronic Arts is hard aan de slag gegaan om zo snel mogelijk enkele problemen te verhelpen.

Voor de PC-versie heeft dit inmiddels geresulteerd in patch v1.1, die verschillende bugs moet pletten. Je kunt de patch onder andere downloaden via deze site.

Mercenaries 2: World in Flames is een explosieve, open-world actiegame, waarbij je als speler in een door de oorlog verscheurde wereld terecht komt. Een tiran met een grote honger naar macht is onrust aan het zaaien in Venezuela en heeft zijn pijlen gericht op de olievoorraad in dat land. Dit leidt tot een invasie die het land veranderd in een ongekend strijdveld. De game voorziet je van de meest geavanceerde en tevens meest gevaarlijke technologie, van blitse sportauto’s tot satelliet-gestuurde mini-nukes. Tanks, APC’s, boten, luxe voortuigen: noem het en je kunt het krijgen in de game. En heb je er geen geld voor? Dan zijn er altijd nog wat andere manier om je spullen te ‘krijgen’. Hierbij zal het vooral draaien om de regel: als je iets ziet: koop het, steel het of knal het eens flink overhoop!

Mercenaries 2: World in Flames is op 5 september uitgekomen voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360 en PlayStation 2. Wil je weten wat wij van deze game vonden? Check dan onze review!

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Oh ja ik was helemaal vergeten dat deze game uit was ๐Ÿ˜†

  2.   
    -050- Critical's avatar

    ohja je hebt minder bugs dat is duidelijk tijdens het spelen ๐Ÿ™‚ toppers bedankt voor de info ๐Ÿ˜†

  3.   
    Bello 2185's avatar

    Het enige wat verbeterd is is dat je eindelijk de meeste resoluties er in zitten maar voor de rest heb ik nog steeds de zelfde bugs. ๐Ÿ™

  4.   
    Overload14's avatar

    Das goed nieuws ๐Ÿ™‚