Obama en Palin DLC voor Mercenaries 2

Bij ons leven de Amerikaanse presidentsverkiezingen een stuk minder dan in de Verenigde Staten maar Obama en Sarah Palin zijn zeker wel bekend. Over een tijdje zullen beide Amerikaanse politici ook te zien zijn in Mercenaries 2: World in Flames, en wel als downloadable content waarvan we nog niet zeker weten wanneer deze zal verschijnen. Of ook John McCain over een tijdje zijn opwachting zal maken in de explosieve game is nog niet bekend.

Mercenaries 2: World in Flames is een explosieve, open-world actiegame, waarbij je als speler in een door de oorlog verscheurde wereld terecht komt. Een tiran met een grote honger naar macht is onrust aan het zaaien in Venezuela en heeft zijn pijlen gericht op de olievoorraad in dat land. Dit leidt tot een invasie die het land veranderd in een ongekend strijdveld. De game voorziet je van de meest geavanceerde en tevens meest gevaarlijke technologie, van blitse sportauto’s tot satelliet-gestuurde mini-nukes. Tanks, APC’s, boten, luxe voortuigen: noem het en je kunt het krijgen in de game. En heb je er geen geld voor? Dan zijn er altijd nog wat andere manier om je spullen te ‘krijgen’. Hierbij zal het vooral draaien om de regel: als je iets ziet: koop het, steel het of knal het eens flink overhoop!

Mercenaries 2: World in Flames is op 5 september uitgekomen voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360 en PlayStation 2. Wil je weten wat wij van deze game vonden? Check dan onze review!

  1.   
    Chinook's avatar

    Wat gaan ze doen dan in die game?

  2.   
    nickykolkie's avatar

    lijkt me wel grappig :p

  3.   
    Maotes's avatar

    Haha, 2 senatoren in zo’n game! Het lijkt me wel grappig om dat zo te spelen. 😛

    Hopelijk valt het niet onder de verkiezingen bij de VS, anders is de game de lul. 😆

  4.   
    Darkknight's avatar

    haha klinkt goed :p

  5.   
    Overload14's avatar

    Ik vroeg me gewoon af wat je dan met die 2 kunt doen

  6.   
    craz's avatar

    lol

  7.   
    Rickass93's avatar

    Whaha! Die moet ik hebben! 😆

  8.   
    )GN(-Erik's avatar

    De PC demo van deze game is echt slecht 😡

  9.   
    gebruiker50081's avatar

    Whahahaha dat lijkt me er echt dom uitzien:P

  10.   
    gappower's avatar

    haha grappg 😳