BioShock-designer Ken Levine werkt niet mee aan BioShock 2

De designer van het originele BioShock, Ken Levine, heeft in een interview met het Official Xbox Magazine verteld dat hij “niet echt” betrokken is bij de ontwikkeling van de opvolger, BioShock 2. Dit is tegen eerdere berichten in. Hij zegt dat hij meer een adviserende rol heeft bij sommige spelelementen, maar hij werkt er niet volledig aan mee.

    “I am, at best, sort of informally engaged in certain scenes, a couple of things in it. But I’m not really working on it at a material level.”

    “Melissa, who was the producer on Bioshock, is over there running that group now. It’s going to be their thing, their project. I think they’re cogniscent of the reaction and people’s feelings on the first game. I’m not going to be substantially involved.”

BioShock 2 wordt niet meer ontwikkeld door 2K Boston en 2K Australia, verantwoordelijk voor het eerste deel, maar door 2K Marin, gevestigd in Californië.

BioShock 2 verschijnt eind 2009 voor de PC, Xbox 360 en wellicht ook voor de PlayStation 3.

  1.   
    PielePalle's avatar

    Jammer, ik hoop dat het goedkomt. Het design van BioShock1 was namelijk fenomenaal! Nouja ik heb er nog steeds alle vertrouwen in, het duurt alleen nog zo lang 🙁

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ik kan niet wachten op deel 2 😛 en ook niet op de bioshock film 😀

  3.   
    mrxthereal's avatar

    Ik hoop toch echt op een waardige sequel, BioShock 1 was de beste game die ik ooit heb gespeeld, maar deze berichten zeggen niet echt veel goeds, desalnietemin hoop/bid/smeek ik dat het toch goedkomt en hij net zo vet zal zijn als deel 1.

  4.   
    N360Gamer's avatar

    mrxthereal schreef, "Ik hoop toch echt op een waardige sequel, BioShock 1 was de beste game die ik ooit heb gespeeld, maar deze berichten zeggen niet echt veel goeds, desalnietemin hoop/bid/smeek ik dat het toch goedkomt en hij net zo vet zal zijn als deel 1."

    Helemaal mee eens, ik hoop niet dat de sfeer in de game er nu op achteruit gaat 😉

  5.   
    -050- Critical's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Ik kan niet wachten op deel 2 😛 en ook niet op de bioshock film 😀 "

    van hetzelfde 😆

  6.   
    Tadao's avatar

    holeplijk ontbreekt de feel van bioshock dan nie