Molyneux bespreekt de minpunten van Fable 2

Dit zien we ook niet elke dag: een ontwikkelaar die eens haarfijn uitlegt wat er zo slecht aan zijn aankomende game is. Meestal worden we juist overspoeld met de bekende marketingpraat, maar Peter Molyneux van ontwikkelaar Lionhead vertelt in al zijn eerlijkheid wat de minpunten van Fable 2 zijn.

Zo kunnen we bijvoorbeeld rekenen op “behoorlijke slechte” lip-sync en enkele “low spots” in de game. Daarnaast kan ook je hond nogal vreemde kuren af en toe vertonen. Toch zijn dit allemaal kleine issues die simpelweg voorkomen bij een game van een dergelijke omvang, aldus Molyneux.

Onlangs gaf de beste man zijn eigen game nog een negen als cijfer. We zullen nog tot 24 oktober moeten wachten om te zien of bovenstaande foutjes dat cijfer nog rechtvaardigen.

Fable 2 bouwt verder voort op de succesformule van het eerste deel. Deze kende behoorlijk wat teleurstellingen, maar Fable 2 belooft dit allemaal goed te gaan maken. De verhaallijn lijkt behoorlijk veel op die van het orgineel. Weer ben je een klein kindje wanneer je familie wordt ontvoerd. Vervolgens groei je op en wil je ze redden, maar daarbij kom je in een veel groter plot terecht. Je zal de wereld moeten redden en dat gebeurt natuurlijk niet zomaar.

Fable 2 wordt weer dezelfde klassieke RPG als het eerste deel. De keuze tussen goed en slecht staat wederom centraal, je daden zullen gevolgen hebben voor de rest van de game. Ook kun je er ditmaal voor kiezen om met een vrouw in plaats van een man te spelen. Daarnaast is het wederom mogelijk om huizen, winkels, kastelen en zelfs heel Albion te kopen. En de optie om te trouwen en even lekker te batsen is er ook nog steeds.

Kun ook je niet wachten op Fable 2? Lees dan ook onze Fast Foward.

Fable 2 verschijnt 24 oktober voor de Xbox 360.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    slechte lip-sync heb je wel in meerdere games, en Low spots (dat zijn toch punten waar niks te doen is??) zijn ook niet erg want dan kan je een beetje tot rust komen van de hevige gevechten ๐Ÿ˜› En die hond hadden ze er zo ie zo niet in moeten doen ๐Ÿ˜‰

  2.   
    Julius's avatar

    dit kunnen ze toch allemaal nog opknappen ๐Ÿ˜• en best wel een rare man die Molyneux ๐Ÿ˜›

  3.   
    Headdy NL's avatar

    Of het is een grap en blijkt de lip-dinges juist geweldig te zijn!
    Wat het ook mag zijn, deze game staat bij mij op #1.

  4.   
    Tadao's avatar

    fable kan nog met minpunte 10 krijge xD.en ze hebbe tijd lip sync en alles te verbetere,zolang t maar wel redelijk blijft ๐Ÿ˜›

  5.   
    )GN(-Erik's avatar

    Headdy NL schreef, "Of het is een grap en blijkt de lip-dinges juist geweldig te zijn!
    Wat het ook mag zijn, deze game staat bij mij op #1."

    Lip-sync is gewoon dat het geluid van de stem gelijk gaat met de animatie van de lippen ๐Ÿ™‚ En dat blijkt in Fable 2 dus niet goed te zijn ๐Ÿ˜‰ Je weet wel: Je hoort dan zeg maar iemand praten, maar twee seconden later zie je het pas ๐Ÿ˜›

  6.   
    -050- Critical's avatar

    )GN(-Erik schreef, "

    ”Headdy NL” schreef, "Of het is een grap en blijkt de lip-dinges juist geweldig te zijn!
    Wat het ook mag zijn, deze game staat bij mij op #1."

    Lip-sync is gewoon dat het geluid van de stem gelijk gaat met de animatie van de lippen ๐Ÿ™‚ En dat blijkt in Fable 2 dus niet goed te zijn ๐Ÿ˜‰ Je weet wel: Je hoort dan zeg maar iemand praten, maar twee seconden later zie je het pas ๐Ÿ˜› "

    fable is vast een hele leuke game maar ik heb daar zon hekel aan he dat geluid niet gelijk loopt met beeld ๐Ÿ™‚

  7.   
    Kilerden's avatar

    FABLE 2 HEEFT GEEN MIN PUNTEN!!!

  8.   
    delta62's avatar

    Julius schreef, "dit kunnen ze toch allemaal nog opknappen ๐Ÿ˜• en best wel een rare man die Molyneux ๐Ÿ˜› "

    Dat zou je zeggen ja.

  9.   
    Vinstaro's avatar

    Headdy NL schreef, "Of het is een grap en blijkt de lip-dinges juist geweldig te zijn!
    Wat het ook mag zijn, deze game staat bij mij op #1."

    100 Procent mee eens en dit spel staat bij mij al HELEMAAL OP 1 dit spel ga ik maanden spelen dit word f*king vet!!!!:D