Konami koopt Champions League-licentie voor Pro Evolution Soccer

Konami heeft vandaag bekend gemaakt dat men voor vier jaar een licentie op de Champions League heeft bemachtigd voor de Pro Evolution Soccer-serie. Hierdoor zal men alle aankomende PES-games, inclusief PES 2009, voorzien van de Champions League en alles wat daar verder bij hoort.

Ook heeft men licenties gekocht van Liverpool en Manchaster United. Hierdoor kunnen we straks bijzonder realistische weergaven verwachten van spelers als Torres, Gerrard, Tevez, Ronaldo en natuurlijk onze eigen Edwin van der Sar.

Ten slotte kunnen we vandaag ook nog een demo van PES 2009 op Xbox Live en het PlayStation Network verwachten. Het lijkt geen toeval te zijn dat dit samenvalt met de demo van FIFA 09…


Pro Evolution Soccer is zoals verwacht weer een stuk meer opgepoetst en de voetballers zien er weer iets realistischer uit ten opzichte van de vorige editie. Daarnaast zijn er weer nieuwe moves uit te voeren, kunnen we de game naar onze eigen wensen aanpassen en kunnen we nieuwe controle-mogelijkheden verwachten.

Pro Evolution Soccer 2009 zal op 15 oktober uitkomen op PC, Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3 en PSP. De Wii-versie ligt pas in het voorjaar van 2009 in de winkels.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Daar wordt deze game echt niet beter van hoor ๐Ÿ˜›

  2.   
    -050- Critical's avatar

    geniaal ze hebben met deze ene licentie al meer dan vorig jaar:oops: nee grapje

  3.   
    Bazzl's avatar

    tis een begin, het is wel leuk als je met echte spelers en clubs kan spelen . * en niet met etdwien van doe seaaar bijv ๐Ÿ˜›

  4.   
    Julius's avatar

    wow best wel cool dit ๐Ÿ™‚ dit is wat ik altijd miste in FIFA…. maar nu komt et in PES ๐Ÿ˜ฅ

  5.   
    Tollos's avatar

    fifa word/is toch veel beter, voor heen was ik een voorstander van pes maar nu niet meer ๐Ÿ˜‰