Pro Evolution Soccer 2009 krijgt grote update in november

Konami heeft aangekondigd dat men een grote update zal brengen voor Pro Evolution Soccer 2009. De update, die in november verschijnt, zal vooral nieuwe licenties brengen voor ploegen. Daarnaast krijgt ook de UEFA Champions League een update met twaalf nieuwe ploegen en hun bijhorende truitjes en merktekens.

Become a Legend en Legends zijn de nieuwe spelmodi die in het spel zullen verwerkt worden. Hierin zal het mogelijk zijn jouw eigen speler naar de top te leiden.

Pro Evolution Soccer is zoals verwacht weer een stuk meer opgepoetst en de voetballers zien er weer iets realistischer uit ten opzichte van de vorige editie. Daarnaast zijn er weer nieuwe moves uit te voeren, kunnen we de game naar onze eigen wensen aanpassen en kunnen we nieuwe controle-mogelijkheden verwachten.

Pro Evolution Soccer 2009 is uitgebracht voor de PC, Xbox 360, PlayStation 2 en PlayStation 3. De PSP-versie mogen we verwachten op 6 november. De Wii-versie ligt pas in het eerste kwartaal van 2009 in de winkels.

  1.   
    matthijs 2088's avatar

    pes wordt toch niks dit jaar

  2.   
    martyntjee's avatar

    Become a Legend en Legends zijn de nieuwe spelmodi die in het spel zullen verwerkt worden. Hierin zal het mogelijk zijn jouw eigen speler naar de top te leiden.

    ken ik ergens van 😮 hmm…

    maar ik ga dit jaar toch echt voor fif09 heb pes beetje achter me gelate ( overigens met die licenties word het wel weer stukje leuker 🙂 )

  3.   
    Nexerazor's avatar

    Ik ga ze denk ik allebei proberen, dan zie ik welke; of PES2009 of FIFA2009 , beter uitpakt dit jaar 😉

  4.   
    ricklolps3's avatar

    ”matthijs 2088″ schreef, "pes wordt toch niks dit jaar
    "

    ik weet niet maar het heeft wat ? 8)

  5.   
    Machtaman's avatar

    ik vind fifa op de xbox en ps3 een aanrader computer niet daar vind ik pes bij 🙄

  6.   
    patrick123's avatar

    niet veel bijzonders 8)