Dertig verse Achievements onderweg voor Halo 3

Enkele weken geleden was er al het nieuws over Halo 3, opnieuw de top van meest gespeelde games op Xbox Live besteigende. Dat, terwijl Call of Duty 4 tijden de nummer één was.

De game is nog altijd populair online en dat beseft ontwikkelaar Bungie natuurlijk maar al te goed. Men heeft er nooit een geheim van gemaakt dat er aan nieuwe multiplayer content wordt gewerkt, maar tijdens het PAX 2008 evenement zag een oplettende gamer nog iets meer. Er stonden namelijk 79 Achievements op het dashboard, dertig meer dan op dit moment het geval is.

Het ziet er dus naar uit dat we straks dertig nieuwe Achievements mogen verwelkomen. Voor meer informatie over de nieuwe Achievements en foto’s, kan je terecht op deze website.

Halo 3 gaat logischerwijs verder waar het verhaal van deel twee ophield. Master Chief komt terug van zijn reis, terwijl er nog altijd een gigantische oorlog woedt tussen het menselijke ras, de Covenant en de Flood. De beroemde stem van Cortana spreekt in trailers over ‘het einde van de aarde’ als de oorlog een dramatisch eind tegemoet loopt.

De Brutes zijn voorzien van Spike Grenades en Spike Rifles. De Spike Grenades beloven veel onheil, wat voor velen als muziek in de oren klinkt. Wanneer deze granaten ontploffen zullen er diverse scherpe projectielen rondvliegen. Natuurlijk klinkt dit als een doodnormale granaat, maar wat ze zo speciaal maakt is dat ze aan muren kunnen kleven. Nog een nieuw wapen is de nieuwe Spartan Laser. Dit wapen is moeilijk te beheersen, maar bij een voltreffer kan dit speeltje een voertuig in één keer uitschakelen.

De multiplayer van Halo 3 bevat natuurlijk een lading nieuwe maps . Voorbeelden hiervan zijn Valhalla, Snowbound en High Ground die men kan vergelijken met de maps Blood Gulch, Zanzibar en Frostbite. Nieuw in de multiplayer is de ‘Mancannon’; het hulpmiddel om je snel te transporteren. Duidelijk te zien in diverse trailers is de originele lichtval met HDR-effecten en prachtige schaduwen en reflecteringen. Daarbij kan de omgeving volgens de makers aanzienlijk groter worden weer gegeven, waardoor je verder in de verte kan kijken.

Finish the Fight met onze review!

Halo 3 is verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ik heb liever een PC versie dan domme xbox achievements 😡 Maar ik snap wel dat ze NU NOG een paar er bij doen want anders kunnen ze de tijd niet vol maken tussen het misschien in de toekomst te verschijnen Halo 4 🙂 En het is natuurlijk niet goed als een game in de vergetelheid raakt en daarna nog een nieuw deel krijgt 😛

 2.   
  Headdy NL's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Ik heb liever een PC versie dan [i]domme xbox achievements[i] 😡 Maar ik snap wel dat ze NU NOG een paar er bij doen want anders kunnen ze de tijd niet vol maken tussen het misschien in de toekomst te verschijnen Halo 4 🙂 En het is natuurlijk niet goed als een game in de vergetelheid raakt en daarna nog een nieuw deel krijgt 😛 "

  Domme? Dit is onder andere wat de Xbox zo populair heeft gemaakt!

  On Topic:

  Hopelijk worden het dan wel gratis downloadable content.

 3.   
  Serg1337's avatar

  w000t nu verheug ik me nog meer op de game 😀 (ookal was het al mijn lievelings game 😛 )

  oh en BTW: xbox 360 pwns ps3 (plastic shit 3) 😉
  vooral met de ultime game halo 3 😆

 4.   
  delta62's avatar

  Yeah!, hier wachtte ik op! Yes!

 5.   
  PaNNa's avatar

  Ik kan haast niet wachten tot ze er zijn :D.

 6.   
  stormtrooper's avatar

  zo meer tijd aan de game

 7.   
  Serg1337's avatar

  veraagje…: waneer komen ze? 😕
  kan het hier nergens vinden… 😕 😳

 8.   
  Kilerden's avatar

  cool, nu hoef ik alleen nog maar de dubbel kill me spartanlaser en de overkill 😀

 9.   
  Kaassouffl3's avatar

  Vet =D

 10.   
  GameAC's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Ik heb liever een PC versie dan domme xbox achievements 😡 Maar ik snap wel dat ze NU NOG een paar er bij doen want anders kunnen ze de tijd niet vol maken tussen het misschien in de toekomst te verschijnen Halo 4 🙂 En het is natuurlijk niet goed als een game in de vergetelheid raakt en daarna nog een nieuw deel krijgt 😛 "

  Ik denk dat tegen de tijd dat Halo 3 naar de PC komt, niemand er nog in geinteresseerd is (Halo 2). Halo is voor de consoles namelijk een goede shooter, maar op de PC bestaan betere FPS’en met meer features.

  @Serg: Jammer dat je zo weinig actieve hersencellen hebt…

 11.   
  -050- Critical's avatar

  ik ben helemaal uitgekeken op halo heb 2 en 3 op me xdoos en de 360 maar ik vind er geen fuck aan.
  en serg je bent een vieze fanboyy(A) nee jokin maar ieder zn platform aigt! (Y)

 12.   
  HeroWulf's avatar

  Yeaa nieuwe achievements!!!!! HALO RULEZ