Dead Space verschijnt week eerder op de consoles

Dead Space brengt over enige tijd een flinke dosis actie en spanning naar de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. De game met avonturen in de ruimte van monteur Isaac Clarke lijkt een schot in de roos voor veel gamers.

Vandaag is onthuld dat de ontwikkeling van Dead Space voor op schema ligt, althans wat betreft de versies voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Deze twee versies zullen zodoende een week eerder dan gepland verschijnen, namelijk op 24 oktober. De PC-versie zal nog altijd op 31 oktober uitgebracht worden.


In Dead Space kruip je in de huid van monteur Isaac Clarke, een gewone man die op het oog een routineklus moet uitvoeren om het communicatiesysteem van een deep space mining ship te repareren. Het duurt niet lang voordat Clarke wakker wordt in een levende nachtmerrie wanneer hij ontdekt dat de crew van het schip door een gruwelijk buitenaards ras gedood is. Nu moet Clarke vechten voor zijn leven in de dodelijke stilte en duisternis van de uitgestrekte ruimte…

Dead Space verschijnt op 24 oktober voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie verschijnt op 31 oktober.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ja en in die week krijgen die pc gamers gelijk weer allemaal spoilers van het verhaal via de console gamers ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ก

 2.   
  NLkevvNL's avatar

  beterrr

 3.   
  PaNNa's avatar

  Ik krijg mijn zin, ideale periode :lol:.

 4.   
  stormtrooper's avatar

  Dat is goed om te weten 8)

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Wow verassend meestal hoor ik vaak dat het word uitgesteld maar deze keer komt een spel een week eerder. Was dat bij alles maar zo ๐Ÿ™‚

 6.   
  Overload14's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Ja en in die week krijgen die pc gamers gelijk weer allemaal spoilers van het verhaal via de console gamers ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ก "

  moet jij maar ook sparen voor een console he ๐Ÿ˜›