Prijsvraag: Speed Racer

In de game Speed Racer kun je meer dan 19 personages uit de film spelen, waaronder natuurlijk Speed Racer zelf (met de stem van Emile Hirsch, vorig jaar nog te zien in de film “Into the Wild”), Racer X (met de stem van Matthew Fox, dokter Jack uit de TV-serie “Lost”) en Trixie (met de stem van Christina Ricci, bekend van “The Addams Family”). Als speler kruip je in de huid van jouw favoriete karakter uit de film, neem je plaats achter het stuur van de desbetreffende auto en beleef je zelf de adrenalinekick van de wilde racestijl die Speed Racer kenmerkt. Je racet met meer dan 500 km/u over de meest duizelingwekkende circuits met loopings, kurkentrekkers en schroevendraaiers. Zo maak je magistrale sprongen, salto’s en flips terwijl je op weg naar de finish je tegenstanders van de weg probeert te rijden. Speed Racer de game is racen, stunts uithalen en vooral: fun!

De Speed Racer-game is al een tijdje uit voor de Nintendo Wii en DS, maar ter ere van de launch van de dvd-film verschijnt de game nu ook voor de PlayStation 2. Van deze versie mogen we drie exemplaren weggeven. Wil je deze winnen? Beantwoord dan onderstaande vraag;

Speed Racer is een westerse versie van een Japanse animé. Hoe heette deze animé, wanneer was werd hij uitgezonden en wie is de bedenker ervan?

Stuur je antwoorden naar Inzendingen op of na dinsdag 30 september 2008 komen helaas te vervallen. Vergeet hierbij niet je naam en natuurlijk je adres te vermelden. De winnaars worden bekend gemaakt in een nieuwsbericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Succes!

  1.   
    GutZilla's avatar

    Niet zo’n moeilijke, toch maar ff mee gedaan.

  2.   
    PielePalle's avatar

    Drie prijsvragen tegelijk nu 😆 Gaat lekker 😆

    Even googlen en meedoen.

  3.   
    Jarek's avatar

    Meegedaan ( via hotmail )

  4.   
    PaNNa's avatar

    Voila, meegedaan. Voor één keer dan , leek me nog te doen :).
    Aan andere deelnemers: succes 😉

  5.   
    -050- Critical's avatar

    GutZilla schreef, "Niet zo’n moeilijke, toch maar ff mee gedaan."

    ja had net toevallig met een Speed racer Freak erover (had al bijna japanse naam neergezet)(A)