Speed Racer vanaf 24 september verkrijgbaar voor PlayStation 2

In mei dit jaar verscheen de supersnelle arcade action racing game Speed Racer op Nintendo DS en Wii gelijktijdig met de bioscoopfilm. Vanaf 24 september is Speed Racer verkrijgbaar op PlayStation2 èn komt de film uit op DVD.

In de game Speed Racer kun je meer dan 19 personages uit de film spelen, waaronder natuurlijk Speed Racer zelf (met de stem van Emile Hirsch, vorig jaar nog te zien in de film “Into the Wild”), Racer X (met de stem van Matthew Fox, dokter Jack uit de TV-serie “Lost”) en Trixie (met de stem van Christina Ricci, bekend van “The Addams Family”). Als speler kruip je in de huid van jouw favoriete karakter uit de film, neem je plaats achter het stuur van de desbetreffende auto en beleef je zelf de adrenalinekick van de wilde racestijl die Speed Racer kenmerkt. Je racet met meer dan 500 km/u over de meest duizelingwekkende circuits met loopings, kurkentrekkers en schroevendraaiers. Zo maak je magistrale sprongen, salto’s en flips terwijl je op weg naar de finish je tegenstanders van de weg probeert te rijden. Speed Racer de game is racen, stunts uithalen en vooral: fun!

  1.   
    ckerigon's avatar

    ik snap dit echt niet..
    speed racer zijn voor de andere platformen al tijdje uit en komt de ps2 versie nu nog…
    ze zouden toch niet de ps2 versie beter hebben gemaakt he? -_-

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    500 km/h maar 😕 sloom hoor 😛 maar de film was volgens mij ook niet echt boeiend, dus deze game ga ik zekerste weten niet spelen 😳