Eerste screenshots Heavy Rain druppelen binnen

De eerste screenshots van Heavy Rain zijn tijdens de Games Convention in Leipzig vrijgegeven. Er is tot op heden niet veel bekend van deze game, maar wij kregen in Leipzig de gelegenheid om dit waarschijnlijke meesterwerkje van wat dichterbij te bekijken. Zeer binnenkort kun je van ons dan ook een interessante preview verwachten.

Wil je meer weten van onze belevenissen in Leipzig, check dan dit artikel. Ook kun je daar terecht voor een overzicht van de door ons gemaakte previews.

Heavy Rain blijft, net als zijn spirituele voorganger Fahrenheit, lineair. Wel heeft het hoofd van Quantic Dreams, David Cage, benadrukt met grotere omgevingen te willen werken in Heavy Rain, maar hij wil de manier waarop de speler het verhaal beleeft helemaal in de hand houden. Daarom zijn vrije werelden waarin spelers zelf de verhaallijn verkennen uitgesloten. Het verhaal wordt persoonlijker dan dat van Fahrenheit. Hij vatte de kern van het verhaal samen als “ordinaire mensen in extraordinaire omstandigheden.” Ook komen ethische kwesties als “wat is goed en wat is slecht” in het verhaal aan bod.

Heavy Rain wordt PlayStation 3 exclusief en waarschijnlijk in de tweede helft van 2009 uitgebracht.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Mattmerize's avatar

    Nog steeds wel een beetje vaag allemaal. *leest positieve reacties* Ik ga maar zo even checken wat voor spel Fahrenheit is.

  2.   
    Alias's avatar

    De screens zien er in ieder geval netjes uit. ๐Ÿ˜‰

  3.   
    GraveDevil's avatar

    Heavy Rain wordt PlayStation 3 exclusief en waarschijnlijk in de tweede helft van 2009 uitgebracht

    Vanaf hier laat de game me koud. Straks ga ik hem vet vinden, en wordt de teleurtstelling alleen maar groter ๐Ÿ™

  4.   
    Ika Q's avatar

    Dit gaat zo vet worden voor de ps3-gamers. Fahrenheit was echt een tof spel, ben echt benieuwd hoever ze bij Heavy Rain zijn gegaan. Echt heerlijk zo’n film-achtige game. 8)

  5.   
    )GN(-Erik's avatar

    De eerste trailers waren mooi, maar op deze screens zie toch duidelijk dat het een game is en dat vind ik jammer ๐Ÿ˜ฅ

  6.   
    Julius's avatar

    Alias schreef, "De screens zien er in ieder geval netjes uit. ๐Ÿ˜‰ "

    zeer netjes ๐Ÿ™‚

  7.   
    firro's avatar

    moooi.. realistisch