Indrukwekkend vliegwerk op nieuwe screens Tom Clancy’s H.A.W.X.

Tom Clancy’s H.A.W.X. wordt zo’n beetje Flight Simulator on steroids. In het spel kun je uit een heel arsenaal aan allerlei vliegtuigen kiezen om de meest intense dogfights te beleven. In de nabije toekomst waarin de globale situatie niet helemaal stabiel meer is, moet jij met je vliegtuigje internationale conflicten… oplossen.

Vanuit Leipzig kunnen we je weer enkele nieuwe screenshots van het spel aanbieden, die er toch ontzettend netjes uitzien.

Tom Clancy's H.A.W.X. logo

In Tom Clancy’s H.A.W.X. heb je de keuze uit meer dan 50 vliegtuigen om heftige dogfights aan te gaan op grote hoogte. De game speelt zich af in 2012, in een wereld die steeds meer afhankelijk wordt van Private Military Companies (PMC’s). Door de toenemende macht van deze militaire bedrijven staan we op de rand van een wereldwijd conflict.
HAWX maakt gebruikt van een Enhanced Reality System (ERS), dat zorgt voor diverse radars, detectie van inkomende raketten, een anti-crash systeem, damage control, een tactical map, informatie en de mogelijkheid om je door de computer gestuurde eskader vliegtuigen orders te geven. Er is echter ook een Assistance Mode om te gebruiken, waarmee de ERS voor maximale veiligheid zorgt. Dit houdt in dat je zoveel mogelijk assistentie krijgt bij het vliegen. Zonder de Assistance Mode heb je veel meel controle en vrijheid, maar loop je ook een groter risico zonder de volledige ERS-bescherming.
Vrees niet dat je er in HAWX alleen voor zult staan, want de game ondersteunt ook co-op voor vier spelers, waarbij een speler op elk moment in de campaign kan stappen. Er is ook een Versus mode om online met maximaal zestien spelers te strijden voor ervaringspunten en in-game geld, dat te gebruiken is om nieuwe wapens vrij te spelen.

Wil je meer weten over Tom Clancy’s H.A.W.X.? Vlieg dan mee met onze hands-on preview!

Tom Clancy’s H.A.W.X. verschijnt in de herfst van dit jaar voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    calkie's avatar

    mooi maar ook chaoties hoop dat ze nu ook een knuppel (of hoe heet dat) uit brengen voor de 360 en ps3

  2.   
    martyntjee's avatar

    joy stick?

    maar zijn vette screens denk dat ik deze ook wel ga hale ๐Ÿ˜€

  3.   
    ps3 gek's avatar

    Deze ga ik liever kopen dan FarCry 2!!! ๐Ÿ˜ฎ

  4.   
    Overload14's avatar

    calkie schreef, "mooi maar ook chaoties hoop dat ze nu ook een knuppel (of hoe heet dat) uit brengen voor de 360 en ps3"

    bedoel je een joystick? ๐Ÿ˜›

  5.   
    Bello 2185's avatar

    Toch echt wel wreed dit! ๐Ÿ˜€

  6.   
    Wouter's avatar

    Nice, echt vette screens. Die omgeving ziet er echt geweldig uit! ๐Ÿ™‚

  7.   
    )GN(-Erik's avatar

    Cool mijn favoriete jet zit er ook in!!! Die met die uit stekende motoren aan de achterkant/bovenkant. Dat is echt een vet airstrike vliegtuig ๐Ÿ˜€

    Oh en ik heb eindelijk een bewegende avatar online gekregen ๐Ÿ˜›

  8.   
    B–T–B-8's avatar

    ziet er goed uit. 8)

  9.   
    GraveDevil's avatar

    martyntjee schreef, "joy stick?

    maar zijn vette screens denk dat ik deze ook wel ga hale ๐Ÿ˜€ "

    Ik denk dat ik de mijne maar weer effe uit de oude, stoffige, overvolle garagebox ga zoeken ๐Ÿ™‚ Zeker wel een game waarbij je รณf een gamepad nodig gaat hebben, รณf een joystick. Met muis/toetsenbord kom je niet ver, denk ik.

    Btw: Verscheen ie niet rond het begin van 2009? Ik zie staan dat hij nu rond herfst verschijnt..

  10.   
    Tollos's avatar

    nuiet egt iest voro kij

  11.   
    calkie's avatar

    calkie schreef, "mooi maar ook chaoties hoop dat ze nu ook een knuppel (of hoe heet dat) uit brengen voor de 360 en ps3"

    inderdaad joy stick heet zoon kreng was ik even vergeten ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜›

  12.   
    DeAdSeYe's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Cool mijn favoriete jet zit er ook in!!! Die met die uit stekende motoren aan de achterkant/bovenkant. Dat is echt een vet airstrike vliegtuig ๐Ÿ˜€

    Oh en ik heb eindelijk een bewegende avatar online gekregen :P"

    Dat is de thunderbolt ๐Ÿ˜‰

  13.   
    GraveDevil's avatar

    Thunderblot A10 om precies ete zijn. Mij zie je waarschijnlijk het vaakst in een F-16/MIG, als die erin zitten. Hangt ook een beetje af van hoe ze vliegen, schieten, aanvoelen, en of je er nog een beetje fatsoenlijk mee kunt sturen (lees: stuntvliegen).