Gelekte Achievementlijst Fable 2 wellicht de officiële?

Recentelijk verscheen op de fora van Xbox360Achievements een stel uitgelekte Achievements van Fable 2. De vraag was echter, waren ze echt of waren het een stel gephotoshopte plaatjes? Er zat weliswaar wat Britse humor in, hier en daar, maar of ze echt waren stond niet bepaald vast.

[SCREENSHOTS]

Nu kwamen vandaag enkele developers van Lionhead aan het woord in hun blogs, betreffende de uitgelekte informatie en ze leken er geen gras over te laten groeien.

  “Well, although I’m not posting this blog confirming or denying that the list is accurate (It was leaked after all), I think most keen observers might see a correlation to some of my comments in the previous blog to the achievement list.

  “Obviously MS employees can’t officially comment on supposedly leaked lists, but we here at LH are more than happy for you guys to discuss them in the forums from now on.”

Aldus een Fable 2 developer. Moeten we er nu vanuit gaan dat ze zomaar ‘accuraat’ zijn, of dat dit daadwerkelijk de uitgelekte, uiteindelijke Achievements zijn?

Fable 2 bouwt verder voort op de succesformule van het eerste deel. Deze kende behoorlijk wat teleurstellingen, maar Fable 2 belooft dit allemaal goed te gaan maken. De verhaallijn lijkt behoorlijk veel op die van het orgineel. Weer ben je een klein kindje wanneer je familie wordt ontvoerd. Vervolgens groei je op en wil je ze redden, maar daarbij kom je in een veel groter plot terecht. Je zal de wereld moeten redden en dat gebeurt natuurlijk niet zomaar.

Fable 2 wordt weer dezelfde klassieke RPG als het eerste deel. De keuze tussen goed en slecht staat wederom centraal, je daden zullen gevolgen hebben voor de rest van de game. Ook kun je er ditmaal voor kiezen om met een vrouw in plaats van een man te spelen. Daarnaast is het wederom mogelijk om huizen, winkels, kastelen en zelfs heel Albion te kopen. En de optie om te trouwen en even lekker te batsen is er ook nog steeds.

Kun ook je niet wachten op Fable 2? Lees dan ook onze Fast Foward.

Fable 2 verschijnt in oktober voor de Xbox 360.

 1.   
  Ika Q's avatar

  Ik snap het nut niet van op die achievements al van te voren worden bekend worden gemaakt. Moet je alsnog die game in handen hebben om ze te unlocken. 🙄

 2.   
  MauriceV's avatar

  Ika Q schreef, "Ik snap het nut niet van op die achievements al van te voren worden bekend worden gemaakt. Moet je alsnog die game in handen hebben om ze te unlocken. 🙄 "

  En op de screen staan allen een paar namen, daar heb je ook al niet veel aan 🙁

 3.   
  Kilerden's avatar

  je moet op de link klikken….