Soul Calibur IV knokt zich aan kop van Britse charts

Soul Calibur IV verscheen onlangs voor de PlayStation 3 en Xbox 360, waarbij wij erg lovend waren in onze review. Dat wij er niet alleen zo over denken, blijkt vandaag wel uit de nieuwe Britse charts. Soul Calibur IV heeft in korte tijd de koppositie overgenomen van de Nintendo-toppers Mario Kart en Wii Fit. De volledige top-10 ziet er als volgt uit:

  1. Soul Calibur IV
  2. Wii Fit
  3. Mario Kart
  4. Wall-E
  5. Big Beach Sports
  6. Guitar Hero: On Tour
  7. Wii Play
  8. Mario & Sonic at the Olypmic Games
  9. Dr. Kawashima’s Brain Training
  10. Lego Indiana Jones


Soul Calibur IV bouwt verder op de succesformule van de vorige delen en dat betekent veel recht-door-zee confrontaties in de vorm van rake klappen met zwaarden. De game zal characters uit de vorige delen recyclenen, maar ook een aantal nieuwe krijgers toe voegen. Met beloofde elementen als visueel realistische omgevingen, interactieve stages, verhoogde kunstmatige intelligentie, en een nieuw vechtsysteem is Soul Calibur IV een interessante titel voor iedereen die eens flink next-gen keet wilt schoppen.

Soul Calibur IV is op 31 juli verschenen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Zo Lego indiana Jones bijna uit de lijst verdwenen ook al is het de beroemste britse archeoloog in de filmwereld ๐Ÿ™‚ Maar is er nou eigenlijk ook een Nederlandse Charts?

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Wow de (2) game’s van het jaar staat niet meer in het lijstje ik dacht die gaat nog wel even mee Wii Fit als 2e ?! ๐Ÿ˜› Ik zou zegen die populere Super Smash Bros Brawl voor de Wii ๐Ÿ™‚

 3.   
  Jarek's avatar

  Beetje apparte lijst, wii fit als 2e ๐Ÿ˜€