Demo Soul Calibur IV te downloaden op Marketplace

De demo van Soul Calibur IV is verschenen op de Xbox Live Marketplace. De demo is ongeveer 700 Mb groot. PlayStation 3 gamers moeten nog even geduld hebben want in de PlayStation Store is de demo nog niet te vinden.

Soul Calibur IV bouwt verder op de succesformule van de vorige delen en dat betekent veel recht-door-zee confrontaties in de vorm van rake klappen met zwaarden. De game zal characters uit de vorige delen recyclenen, maar ook een aantal nieuwe krijgers toe voegen. Met beloofde elementen als visueel realistische omgevingen, interactieve stages, verhoogde kunstmatige intelligentie, en een nieuw vechtsysteem is Soul Calibur IV een interessante titel voor iedereen die eens flink next-gen keet wilt schoppen.

Soul Calibur IV is op 31 juli verschenen voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Wil je weten wat wij van deze game vonden? Check dan snel onze review.

 1.   
  Ment@l's avatar

  nee net als de demo vn The force Unleashed dies ook nog niet te vinden op PSN ๐Ÿ˜ฎ terwijl die gister zou komen ๐Ÿ˜• weet iemand wneer die komt op psn?;)

 2.   
  Xtremie's avatar

  [email protected] schreef, "nee net als de demo vn The force Unleashed dies ook nog niet te vinden op PSN ๐Ÿ˜ฎ terwijl die gister zou komen ๐Ÿ˜• weet iemand wneer die komt op psn?;)"

  Ik ben hem al aan het downloaden ๐Ÿ˜†

 3.   
  Ment@l's avatar

  XtreMie schreef, "

  [email protected]” schreef, "nee net als de demo vn The force Unleashed dies ook nog niet te vinden op PSN ๐Ÿ˜ฎ terwijl die gister zou komen ๐Ÿ˜• weet iemand wneer die komt op psn?;)"

  Ik ben hem al aan het downloaden ๐Ÿ˜† "

  jij hebt zeker een usa account of een uk account? op de europese staat ie nog niet;)

 4.   
  DarthSkater's avatar

  Dacht ik op het laatst “Yes ik mag tegen Yoda” maar nee hoor, demo afgelopen ๐Ÿ™

  Voor de rest leuke demo!

 5.   
  Koen45's avatar

  DarthSkater schreef, "Dacht ik op het laatst “Yes ik mag tegen Yoda” maar nee hoor, demo afgelopen ๐Ÿ™

  Voor de rest leuke demo!"

  Lol idd stelletje ๐Ÿ˜›

 6.   
  Kilerden's avatar

  was wel makkelijk.

 7.   
  SjaakSnel's avatar

  Wat een korte demo zeg. En idd dat stukje met joda is een naaistreek ๐Ÿ˜›