Lekker schudden op screenshots Wario Land: The Shake Dimension

Aan platformactie hebben we op de Nintendo Wii nog steeds geen gebrek, want Nintendo brengt deze herfst een nieuw deel in de Wario Land-serie naar de spelcomputer. Vandaag hebben we hier vier nieuwe screenshots van.

Bereid je voor op ouderwets sterke platformactie, want Wario komt naar de Wii in zijn eerste, uitgebreide avontuur op dit spelsysteem! Wario Land: The Shake Dimension biedt klassieke Wario-actie in een avontuur met schitterende 2D-graphics. Zoals het hoort in een Wario-game, is het de bedoeling zoveel mogelijk geld te verzamelen, bijvoorbeeld door naar schatten te zoeken en missies te voltooien. Als piraten zich tussen Wario en zijn potentiële buit opstellen, kunnen er natuurlijk ook wel eens stevige klappen vallen. Wario’s rijke, met puzzels gevulde avontuur wordt op 26 september 2008 uitgebracht in Europa.

Ga met Wario op schattenjacht in diverse continenten, waar geheel nieuwe personages en avonturen hem wachten. De beruchte piratenleider Shake King heeft Queen Merelda ontvoerd. Aan Wario de taak haar te bevrijden. Maar is dit wel zijn werkelijke doel? Of heeft Wario het eigenlijk voorzien op ‘de bodemloze muntenzak’, een zak die toegang biedt tot een eindeloze stroom gouden munten? Wario Land: The Shake Dimension bevat vijf landkaarten vol spannende levels. Aan het begin van elk level verschijnen verschillende missies, zoals het voltooien van een level binnen een bepaalde tijd, of het verzamelen van een bepaald aantal muntjes. Het is in elk level ook mogelijk een verborgen schat te vinden die een speciaal voorwerp bevat. Met dit soort voorwerpen kan toegang tot nieuwe levels worden verkregen.

Tijdens het avontuur kunnen spelers de piratenwinkel bezoeken om die zuurverdiende munten uit te geven. Zo krijgt de speler spannende voorwerpen, nieuwe plattegronden en filmpjes in bezit. In Wario Land: The Shake Dimension, komen telkens weer nieuwe voorwerpen en functies beschikbaar.

[SCREENSHOTS]

Wario Land: The Shake Dimension zal op 26 september 2008 verschijnen voor de Nintendo Wii.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ik zie maar 3 screenshots hoor 😛 Of telt die titel ook als screenshot?

 2.   
  Dy-88's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Ik zie maar 3 screenshots hoor 😛 Of telt die titel ook als screenshot?"

  blijkbaar dus wel!

 3.   
  Verbeemen's avatar

  de echte wario i 2D 🙂 je zou haast vergeten dat het nog bestaat 🙂 maar kan leuk zijn, 🙂

 4.   
  Dotz's avatar

  Verbeemen schreef, "de echte wario i 2D 🙂 je zou haast vergeten dat het nog bestaat 🙂 maar kan leuk zijn, 🙂 "

  Zeker weten ‘k speel nog vaak op m’n snes 😳 😀

 5.   
  JonsoN's avatar

  Nintendo verdwijnt nu dus echt definitief van mn lijstje.. Zonde. 🙄