Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe teaser: Tomb Raider: Underworld Teaser

Als er รฉรฉn ding centraal zal staan in Tomb Raider: Underworld, dan is het wel interactie. En dan vooral interactie met de omgeving. Lara zal vrijwel alles uit haar omgeving kunnen oprapen om het als wapen te gebruiken, maar soms kan het ook nodig zijn om een voorwerp in te zetten als hulpmiddel. Je kunt bijvoorbeeld een gevonden speer gebruiken om vijanden aan te spiezen, maar je kunt de speer ook als een kleine polsstok inzetten om over een groot gat te springen. Een rondslingerende staf kan best leuk zijn om wat tikken mee uit te delen, maar duw de staf in een gat in de muur en je kunt er aan gaan ronddraaien om zo naar hoger gelegen plaatsen te springen. Maar de omgeving speelt ook met jou! Regen maakt zand modder, richeltjes glad en Lara nat. Je zal de natuurkrachten zeker moeten gebruiken tijdens je wereldreis langs locaties als Mexico en Paaseiland… Tomb Raider: Underworld zal op 21 november uitkomen voor de Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3, Wii, DS en PC. Bekijk nu deze teasertrailer.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  dit filmpje stond volgens mij al een keer eerder op de site, maar dat maakt mij niet uit want deze game ga ik toch wel spelen ๐Ÿ˜›

 2.   
  Alias's avatar

  Ze blaast het mansion op?? ๐Ÿ˜ฎ Dat word dus niet rondwandelen in het mansion deze keer dan ๐Ÿ™ Maar verder weer een vette teaser 8)

 3.   
  Peter Stout's avatar

  )GN(-Erik schreef, "dit filmpje stond volgens mij al een keer eerder op de site, maar dat maakt mij niet uit want deze game ga ik toch wel spelen ๐Ÿ˜› "

  Klopt, gisteren, maar het geluid deed het niet. Vandaar!

 4.   
  -050- Critical's avatar

  nou nou ziet er weer goed uit :kuch: nee echt knap gedaan alleen zonde van dat huis ๐Ÿ™„

 5.   
  ricklolps3's avatar

  het is wel een game om in de gaten tehouden en wat een lkkrding ๐Ÿ˜† of wisten jullie dat al

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  dit spel wil ik zeker hebben ๐Ÿ˜€

 7.   
  RinusReetRidder's avatar

  Zeker halen, actie en avontuur blijven tof. ๐Ÿ˜€ En Lars is zeker nice. ๐Ÿ˜†

 8.   
  xizaaR's avatar

  Ik vind hem best wel vet moet ik zeggen. Ga ik zeker kopen.