Kleurige architectuur op nieuwe screens Mirror’s Edge

Mirror’s Edge is misschien het best te bewonderen op film, omdat het gevoel van snelheid zo belangrijk is, maar van een paar screens met nieuwe omgevingen erop zijn we ook niet vies!


Mirror’s Edge is een project van ontwikkelaar DICE voor de Xbox 360, Playstation 3 en PC waarmee ze een revolutionaire stap vooruit willen nemen in het FPS genre. In ME wordt namelijk veel aandacht besteed aan realistische bewegingen vanuit het eerste-persoons perspectief. Armen zwaaien ritmisch langs het lichaam als je snelheid maakt, de camera schudt heftig als je land na een sprong en je hoort je broek schuren over het beton als je een sliding maakt. Je speelt Faith, een sportieve dame, die pakjes aflevert voor een beweging die zich verzet tegen het totalitaire regime van de stad waar ze in wonen. Je zal voornamelijk moeten vluchten, want vechten heeft als kwetsbare dame geen zin, en rennen voor je leven is aan de orde van de dag.

Zet je eerste stappen in de wereld van Mirror’s Edge met onze Fast Forward.

Mirror’s Edge verschijnt in de loop van 2008 voor de Xbox 360, Playstation 3 en PC.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    ricklolps3's avatar

    dit lijkt mij best een leipe game 😆

  2.   
    S4p4t6m's avatar

    ziet er erg goe uit. ik wil alleen heel graag weten wat nou de daadwerkelijke setting gaat zijn, door spiegels heen springen? 😮

  3.   
    Vinstaro's avatar

    Ik wil eerst een paar gameplay beelden zien.

  4.   
    Gamer_addict's avatar

    boring 😡

  5.   
    Alias's avatar

    Dit lijkt mij wel een vette game met een vernieuwende gameplay in de vorm van first person. In plaats van richten waar je moet schieten of dergelijke kijk je vanuit het gezichtsveld wat me wel interessant lijkt. 😉

  6.   
    Gamer_addict's avatar

    S4p4t6m schreef, "ziet er erg goe uit. ik wil alleen heel graag weten wat nou de daadwerkelijke setting gaat zijn, door spiegels heen springen? 😮 "

    da is saai eerst gameplay zien 😡

  7.   
    D-eeJay's avatar

    Zoek op Youtube maar de filmpjes op, is een laipe game for sure