Massaal contentverlies voor Warhammer Online: Age of Reckoning

Slecht nieuws voor alle fans die uitkijken naar het veelbelovende Warhammer Online: Age of Reckoning. De baas van Warhammer ontwikkelaar EA Mythic, Mark Jacobs, liet vandaag in een interview weten dat er een groot deel van de game geschrapt is. Maar liefst vier grote hoofdsteden en vier hele spelerklassen worden uit het spel gehaald.

Jacobs wist te vertellen dat we de hoofdsteden van de Dark Elf, High Elf, Orc en Dwarf rassen niet gaan zien in het spel wanneer het deze herfst verschijnt. De klassen die verwijderd zijn, zijn de Choppa van het Greenskin ras, de Hammerer van de Dwarves, de Blackguard van de Dark Elves en de Knight of the Blazing Sun van het Empire ras. Deze klassen zouden allemaal de voornaamste tank-klassen van het ras worden, wat meteen vraagtekens over class-balance met zich meebrengt.

Waarom er zo massaal in de content gesneden is, werd niet duidelijk. Waarschijnlijk heeft Mythic simpelweg een grandioos tijdtekort waardoor het spel drastisch ingeperkt moest worden.


In Warhammer Online: Age of Reckoning is het overal oorlog: Dwarves tegen Greenskins, High Elves tegen Dark Elves en Empire tegen Chaos. Als speler kies je één van de zijden en krijg je dus een natuurlijke vijand, maar je bent verder wel vrij om bondgenoten te helpen in deze MMORPG. Het uiltieme doel: de hoofdstad van je vijand leegroven. Hiervoor moet je met een leger het land van je tegenstander bezetten en deze tegenstander bestrijden in PvP-gevechten. Her en der zijn echter ook PvE-quests te vinden, die allemaal op één of andere manier de grote strijd kunnen beïnvloeden.

Warhammer Online: Age of Reckoning komt in de herfst uit voor de PC.

 1.   
  David493's avatar

  of ze brengen het later alsnog uit maar dan onder de naam “booster pack” en moet je er (weer) voor betalen 😡

 2.   
  Tha Destiny's avatar

  /fail

 3.   
  Erikgame's avatar

  Typisch EA games.

 4.   
  Nightfale's avatar

  echt hoor, orc choppa was precies het enige wat me nog aansprak ..nou dit word het dus niet, lekker gedaan ea games dit gaat jullie niet goed doen

 5.   
  Soviet OsakaHugger's avatar

  Maf 😕