PlayStation 3 voorzien van firmware v2.41

Vorige week verscheen de langverwachte firmware v2.40 op het PlayStation Network. Deze nieuwe firmware zorgde onder andere voor een in-game XMB en de Trophies die je bij diverse games kunt vrijspelen. Geheel vrij van problemen was v2.40 echter niet, waardoor Sony al snel besloot om de update weer offline te halen.

Hoewel we gisteren nog dachten dat we de nieuwe firmware versie 2.41 op woensdag konden verwachten, is deze vandaag al door Sony uitgebracht. Goed nieuws dus voor iedereen die wil genieten van in-game XMB en de PlayStation Trophies.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Toch wel goed dat veel updates en patches nu vaak een dag eerder dan de release datum worden uitgegeven zodat de consument er eerder van kan genieten 😆

 2.   
  jungler's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Toch wel goed dat veel updates en patches nu vaak een dag eerder dan de release datum worden uitgegeven zodat de consument er eerder van kan genieten 😆 "

  ek was bena van de brug gesprongen 😆
  hij is nu aan het downe zi 😀

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  oke ik zet effe me ps3 aan update hem gelijk 😀

 4.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  ik kan onder GTA IV EN Battlefield Bad Company nog geen muziek spelen ik heb wel anderen games maar die heb ik nog niet geprobeerd maar hoe kan dat want dat moet nu toch kunnen?

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  ”noell2802″ schreef, "ik kan onder GTA IV EN Battlefield Bad Company nog geen muziek spelen ik heb wel anderen games maar die heb ik nog niet geprobeerd maar hoe kan dat want dat moet nu toch kunnen?"

  nee dat kan niet als je goed heb gelezen wat die update met zich mee bracht om het mogelijk te maken muziek onder spellen te luisteren, maar het spel moet het wel ondersteunen en bijna alle spellen die nu uit zijn doen dat niet. Je moet dus wachten of ze de makers van dat spel een update ervoor uitgeven om dit in het spel te ondersteunen

 6.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik weet nog steeds niet met welke games ik de prijzen kan winnen 🙄

 7.   
  Somal's avatar

  ik kan niet meer aanmelden op playstation store door die update 👿 👿 😥 😥
  en kn ook niet meer op psn! 👿 👿 😥 😥