Halo 3 krijgt gratis Cold Storage map; Legendary Map Pack goedkoper

Tijdens een Halo 3 competitie, die vorige maand gehouden werd, maakten twee medewerkers van Bungie al bekend dat ze momenteel werken aan een remake van Chill Out, een klassieke map uit Halo: Combat Evolved. Deze map wordt voor Halo 3 omgedoopt tot Cold Storage.

Vandaag laat Bungie officieel weten dat Cold Storage vanaf 7 juli gratis te downloaden zal zijn via Xbox Live. Op dezelfde dag maakt men het Legendary Map Pack goedkoper. Dit pakket zal speciaal op Bungie Day van 800 naar 600 Microsoft Points gaan.

Halo 3 gaat logischerwijs verder waar het verhaal van deel twee ophield. Master Chief komt terug van zijn reis, terwijl er nog altijd een gigantische oorlog woedt tussen het menselijke ras, de Covenant en de Flood. De beroemde stem van Cortana spreekt in trailers over ‘het einde van de aarde’ als de oorlog een dramatisch eind tegemoet loopt.

De Brutes zijn voorzien van Spike Grenades en Spike Rifles. De Spike Grenades beloven veel onheil, wat voor velen als muziek in de oren klinkt. Wanneer deze granaten ontploffen zullen er diverse scherpe projectielen rondvliegen. Natuurlijk klinkt dit als een doodnormale granaat, maar wat ze zo speciaal maakt is dat ze aan muren kunnen kleven. Nog een nieuw wapen is de nieuwe Spartan Laser. Dit wapen is moeilijk te beheersen, maar bij een voltreffer kan dit speeltje een voertuig in één keer uitschakelen.

De multiplayer van Halo 3 bevat natuurlijk een lading nieuwe maps . Voorbeelden hiervan zijn Valhalla, Snowbound en High Ground die men kan vergelijken met de maps Blood Gulch, Zanzibar en Frostbite. Nieuw in de multiplayer is de ‘Mancannon’; het hulpmiddel om je snel te transporteren. Duidelijk te zien in diverse trailers is de originele lichtval met HDR-effecten en prachtige schaduwen en reflecteringen. Daarbij kan de omgeving volgens de makers aanzienlijk groter worden weer gegeven, waardoor je verder in de verte kan kijken.

Finish the Fight met onze review!

Halo 3 is verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  Kilerden's avatar

  w00t ’n gratis nieuwe map 😀

  ik vind dat Blood Gulch er in moet!!!

  identiek aan ’t origineel 🙂

 2.   
  Skeeter NL's avatar

  Hehe eindelijk weer eens een leuke map die gratis is 😛

  ZE moeten eigenlijk Lockout erin doen van Halo2 dat is de beste Halo map ever

 3.   
  Leon 2.0's avatar

  Nice 8)

 4.   
  Sembag9's avatar

  een classieker moet er gewoon in zoals blood gultch

 5.   
  delta62's avatar

  Echt vet en nog gratis ook!

 6.   
  HeroWulf's avatar

  jaaaahhh een nieuwe map en nog gratis ook!!!!!!!!!

 7.   
  paragamer's avatar

  mooi zo