Halo Wars krijgt 2 speler co-op, online met 6 spelers

De Halo franchise is ontzettend populair en ook al heeft Microsoft beweerd dat er geen Halo 4 gaat komen, daarmee is het verre van afgelopen met de serie. Het laatste project dat zich in de wereld van de toekomstige mens en de Covenant stort is Halo Wars, een RTS die zich voor Halo 1 afspeelt.

De laatste editie van het magazine GamePro onthult dat Halo Wars voorzien zal worden van een co-op modus voor twee spelers. Daarnaast kan je met maximaal zes spelers via Xbox Live spelen in de online multiplayer. Verder zal de game eenvoudig van opzet blijven wat betreft resource management, om zo de actie vlot te houden.

Halo Wars speelt zich af v贸贸r Halo 1: Combat Evolved. We schrijven de tijd dat de mensen voor het eerst in aanraking komen met de Covenant. In de Human-campaign krijg jij de “Spirit of Fire”-troepenmacht onder de knoppen, een leger van de UNSC. Daarnaast wordt het ook zeer waarschijnlijk dat er een Covenant-campaign aankomt en dat ze speelbaar zullen zijn in de losse potjes. De game zal zich kunnen inspireren op twee knallers van Halo-titels en een heleboel achtergrondinformatie.

Op het gebied van units zien we dan ook veel bekenden uit de shootergames. Scorpion Tanks, Warthogs, Elites, Marines, Spartans, Pelicans, Hunters, Banshees en Scarrabs kwamen langs in de trailer en daarnaast hebben we natuurlijk ook weer de Grunts en de Elites die in de covenantlegers vechten. Daarnaast is men ook van plan om met een serie nieuwe units te komen. Halo Wars moet een meeslepende singleplayermode maar ook een grote multiplayermode gaan huisvesten. Xbox Live is daar een belangrijk deel van. Verwacht dus verhitte strategygames via Xbox Live, maar ook toernooien, clans en downloads.

Halo Wars zou in de loop van dit jaar uit moeten komen voor de Xbox 360.

 1.   
  zultrax's avatar

  YES!!! Maar als ik maar geld heb voor 1 spel en EndWar en Halo Wars komen tegelijk uit kies ik wel voor EndWar
  馃槼

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Wat gaan we doen?? Finishing this Fight!! 馃槅

 3.   
  Warboy's avatar

  zultrax schreef, "YES!!! Maar als ik maar geld heb voor 1 spel en EndWar en Halo Wars komen tegelijk uit kies ik wel voor EndWar
  馃槼 "

  Me 2 馃槅

 4.   
  Kilerden's avatar

  HALO FTW!

 5.   
  Headdy NL's avatar

  Hopelijk komen er geen erge frame-drops als je met zn zessen met een groot leger tegen elkaar vecht. 馃槷

 6.   
  nickykolkie's avatar

  zultrax schreef, "YES!!! Maar als ik maar geld heb voor 1 spel en EndWar en Halo Wars komen tegelijk uit kies ik wel voor EndWar
  馃槼 "

  ik ook

 7.   
  delta62's avatar

  jeej!

 8.   
  xizaaR's avatar

  Headdy NL schreef, "Hopelijk komen er geen erge frame-drops als je met zn zessen met een groot leger tegen elkaar vecht. 馃槷 "

  Ja dat is zwaar klote.

 9.   
  zultrax's avatar

  IK AMG MEE DOEN EMT ENDWAR BETA!!!!!!! bedankt gamersnet voor het melden dat de BETA online kwam!! 馃榾
  dit is de mooiste dag van me leven tot nu toe dan 馃槢
  Q: How will I be rewarded for my participation?
  A: Your reward will be the knowledge that you鈥檝e helped us make EndWar the best it can be. That, and a set of exclusive gamerpics that you won鈥檛 find anywhere else. These will be made available to you at a future date. LoL 馃槅

 10.   
  HeroWulf's avatar

  het lijkt me een echt focking vet spel
  ik ga hem zeker weten kopen