Veteran Map Pack nu te downloaden voor PS3, Xbox 360-versie nog in nevelen gehuld

De vernieuwende shooter Army of Two was de eerste echte game die volledig op co-op concentreerde. Geen optie, alleen maar duoplay. De game kreeg wisselende beoordelingen maar desondanks werd het alom geprezen voor de opzet. EA blijft haar game supporten met downloadable content en de eerste hiervan is vandaag online gegaan.

Het Veteran Map Pack is vanaf vandaag gratis te downloaden op de PlayStation Store en bevat twee nieuwe levels die coöperatief gespeeld kunnen worden (een metrostation in Kiev en de SSC headquarters in Miami) en een multiplayermap (China Canal Lock).

Wanneer al dit moois precies op de Xbox Live Marketplace zal moeten verschijnen, is nog niet geheel duidelijk. Het gekke is dat de PlayStation 3-versie wel gewoon verschenen is, maar de Xbox 360 hier achterblijft, terwijl het in de Verenigde Staten op dit moment juist andersom is.

Army of Two is een strategische actiegame en gaat, zoals de titel al doet vermoeden, om het samenspel van twee personen. Dit kan natuurlijk in de coöperatieve modus, splitscreen of online, maar ook in je eentje. EA Montreal heeft namelijk heel veel tijd gestoken in de kunstmatige intelligentie van niet alleen de vijanden, maar ook je teamgenoot. Niet langer loopt hij door je vuurlijn, tegen obstakels aan of zonder dekking. Met de nieuwste generatie consoles en de techniek die daar achter schuilt, is het mogelijk om een natuurgetrouwe en onbeslissende AI te ontwikkelen voor een game.

Lees ook wat wij ervan vonden in onze review!

Army of Two is inmiddels uitgekomen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    zultrax's avatar

    ik vroeg me al af wanneer die mappen kwamen 😕

  2.   
    delta62's avatar

    Ik dacht even dat het over cod4 ging 😳