Stille vechtacties in slideshow van Soul Calibur IV

Soul Calibur draait al een tijdje mee in de gameswereld en heeft dan ook flink wat fans verzameld. Op 1 augustus dit jaar kunnen we losgaan met Soul Calibur IV voor de next-gen consoles, wat natuurlijk heel wat grafische pracht en heftige gevechten met zich mee gaat brengen. Vandaag hebben we een slideshow voor jullie.


Soul Calibur IV bouwt verder op de succesformule van de vorige delen en dat betekent veel recht-door-zee confrontaties in de vorm van rake klappen met zwaarden. De game zal characters uit de vorige delen recyclenen, maar ook een aantal nieuwe krijgers toe voegen. Met beloofde elementen als visueel realistische omgevingen, interactieve stages, verhoogde kunstmatige intelligentie, en een nieuw vechtsysteem is Soul Calibur IV een interessante titel voor iedereen die eens flink next-gen keet wilt schoppen.

Soul Calibur IV verschijnt op 1 augustus voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  Vinstaro's avatar

  Dit spel lijkt best wel veel op de mortal combat reeks maar dan wat vrediger dit lijkt mij niet zo’n leuk spel misschien voor de echte fans!!! ๐Ÿ˜€

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik ben helemaal niet bekend met de soul reeks maar deze ga ik zeker halen vooral omdat je nu ook echt online kan gaan. Ik zal Darth vader eens goed gebruiken online
  To let everyone know i’m the best!! ๐Ÿ˜†

 3.   
  Ika Q's avatar

  Heb alle Soul Blade/Calibur delen gespeeld en deze zal ik ook natuurlijk halen ๐Ÿ˜†

 4.   
  Niekolaas's avatar

  heb ze ook allemaal gehad ๐Ÿ˜€ Maar deze laat ik me toch voorbij gaan voorlopig ๐Ÿ˜ณ

 5.   
  Fawaka-W's avatar

  Ika Q schreef, "Heb alle Soul Blade/Calibur delen gespeeld en deze zal ik ook natuurlijk halen ๐Ÿ˜† "

 6.   
  MMXX's avatar

  Vinstaro schreef, "Dit spel lijkt best wel veel op de mortal combat reeks maar dan wat vrediger dit lijkt mij niet zo’n leuk spel misschien voor de echte fans!!! ๐Ÿ˜€ "

  Ik vraag me toch echt af op welke punten jij gelijkenissen ziet. Of bedoel je eigenlijk de 3-D MK games?

  Nummertje 3 toch overgeslagen, misschien maar eens deel 4 in huis halen als ik een PS3 of Xbox360 haal.