Ook voor Europa een vaste releasedatum Soul Calibur IV

In de nieuwste game van de Soul Calibur-reeks kunnen gamers binnenkort weer helemaal los met een legioen aan excentrieke krijgers die allerlei acrobatische vechtmoves op elkaar uitoefenen. Deze Soul Calibur IV kreeg eerder al een definitieve release date voor Amerika, maar aangezien Ubisoft het spel in Europa uitbrengt bleef het voor ons onzeker wanneer hij uit zou komen.

Vandaag liet Ubisoft zelf echter weten dat SCIV op 1 augustus zal verschijnen in Europa, drie dagen na Amerika. Nog even wachten dus, maar dan kunnen de fans toch echt weer aan de haal.


Soul Calibur IV bouwt verder op de succesformule van de vorige delen en dat betekent veel recht-door-zee confrontaties in de vorm van rake klappen met zwaarden. De game zal characters uit de vorige delen recyclenen, maar ook een aantal nieuwe krijgers toe voegen. Met beloofde elementen als visueel realistische omgevingen, interactieve stages, verhoogde kunstmatige intelligentie, en een nieuw vechtsysteem is Soul Calibur IV een interessante titel voor iedereen die eens flink next-gen keet wilt schoppen.

Soul Calibur IV verschijnt op 1 augustus voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  Soviet OsakaHugger's avatar

  Yeeeee 😀

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Jammer dat Darth Vader alleen in de Ps3 versie voorkomt en Yoda in de Xbox 360 versie 😳

 3.   
  Tadao's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "Jammer dat Darth Vader alleen in de Ps3 versie voorkomt en Yoda in de Xbox 360 versie 😳 "

  das dan nie eerlijk,yoda is slechter dan vader,ennik heb geen ps3:P