Namco Bandai censureert plaatje Amerikaanse site Soul Calibur IV

Zowel de Japanse site van Soul Calibur IV en de Amerikaanse site van Soul Calibur IV zijn al een tijdje online, maar nu blijkt er, behalve de taal, een klein verschil tussen de twee te zijn. Op de Japanse site staat het personage Ivy afgebeeld met een reepje stof om haar vrouwelijke rondingen, terwijl dit bij de Amerikaanse site duidelijk is aangepast. Daar zijn haar borsten beduidend meer bedekt.

Soul Calibur IV bouwt verder op de succesformule van de vorige delen en dat betekent veel recht-door-zee confrontaties in de vorm van rake klappen met zwaarden. De game zal characters uit de vorige delen recyclenen, maar ook een aantal nieuwe krijgers toe voegen. Met beloofde elementen als visueel realistische omgevingen, interactieve stages, verhoogde kunstmatige intelligentie, en een nieuw vechtsysteem is Soul Calibur IV een interessante titel voor iedereen die eens flink next-gen keet wilt schoppen.

Soul Calibur IV komt in Amerika op 29 juli uit voor de PS3 en Xbox 360. Rond die tijd kunnen we ook de Europese versie verwachten.

 1.   
  para's avatar

  lijkt me leuk ๐Ÿ˜€

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik vraag me af of er ook een demo van het spel komt als jullie nu willen excuseren even snel dit plaatje uitvergroten en uitprinten voor mij kamer ๐Ÿ˜†

 3.   
  Tadao's avatar

  lol,en in de game cker ook censor?:(

 4.   
  Niekolaas's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "Ik vraag me af of er ook een demo van het spel komt als jullie nu willen excuseren even snel dit plaatje uitvergroten en uitprinten voor mij kamer ๐Ÿ˜† "

  hahaha nu pas printen ik heb hem al op mijn kamer hangen ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜›

 5.   
  Koen45's avatar

  Lijkt me vet met yoda te gaan spelen :D.

 6.   
  Ika Q's avatar

  lol Ivy ftw ๐Ÿ˜›

 7.   
  Soviet OsakaHugger's avatar

  Wauw ๐Ÿ˜›

 8.   
  Tadao's avatar

  maaruh,wat moeten een groen mannetje en een man in zwart pak van een ander universum ”far far away from here” met laserzwaarden nou met een gwn zwaard?…:P

 9.   
  Foster's avatar

  Lijkt me wel iets. ๐Ÿ™„