Nieuwe Poll: Liberty City de goede locatie voor GTA IV?

Wii Fit is Nintendo’s jongste offensief om iedereen aan het gamen te krijgen. Bierbuikjes wegwerken en vetkwabben wegwerken is een populair tijdverdrijf en daar maakt Nintendo met Wii Fit handig gebruik van. Onze hoofdredacteur is er zeer enthousiast over, maar uit onze laatste poll blijkt dat jullie er minder over te spreken zijn.

Bijna de helft van de 1218 mensen die hun stem uitgebracht hebben vinden Wii Fit maar nep, want echt afvallen kan je er toch niet mee. Ruim 200 van jullie zouden het spel aanraden aan de oom met de dikke bierbuik en de tante met overgewicht, maar zien zichzelf niet op het Balance Board staan. Bijna 300 stemmers vinden het wel grappig voor even en maar 122 staan Γ©cht te springen voor Wii Fit.


Onze nieuwe poll gaat over een spel dat juist voor de hardcore gamer is gemaakt. GTA IV ligt in de schappen, dus velen van jullie zullen al in de schoenen van Niko Bellic zijn gestapt. GTA IV voert de speler mee naar Liberty City, een stad die spelers van GTA III en Liberty City Stories al kennen. Juist omdat dit de derde keer is dat GTA fans Liberty City voor hun kiezen krijgen vragen wij: is Liberty City de juiste locatie gebleken voor GTA IV? Of had Rockstar met wat originelers mogen komen?

Stem in de poll en geef jouw mening in de comments!

  1.   
    Alias's avatar

    Ik vind Liberty City een goede keuze van Rockstar om te gebruiken in GTA IV. πŸ˜‰

  2.   
    Mmore's avatar

    Ik had liever een west kust locatie gehad.. Lekker chillen in de zon, ik vind dat GTA toch meer tot z’n recht komt met die 80s sfeer die in Vice City zo goed werd neergezet.

    Desalnietemin blijft het spel gewoon geweldig goed. πŸ™‚ πŸ™‚

  3.   
    Ruudjee's avatar

    Absoluut. Nergens hadden ze zo’n mooi sfeertje kunnen creΓ«eren als in een grote, levende metropool.

  4.   
    xizaaR's avatar

    Gewoon de perfecte locatie,Leuke sfeer,leuke game,wat wil een gamer nog meer

  5.   
    GraveDevil's avatar

    De gangsta sfeer in san andreas vond ik anders ook wel goed, maar om 2 delen achter mekaar dezelfde stad te doen is niet egt slim…

  6.   
    Firef0x's avatar

    Ik had eigenlijk een liever een andere stad gehad. Maar je ziet van GTA3 bijna niks meer terug dus het voelt als nieuw aan. Ik hoop dat ze in het volgende deel niet weer vicecity gaan doen. Dat zou ik echt jammer vinden.

  7.   
    Cirdan's avatar

    Ik vind het prima in zo’n grote stad als Liberty City. Heerlijk dat er zo’n drukte is en dat je goed nadenkt over je volgende zet. Ik kan eigenlijk niks terug vinden GTA III in IV, maar dat kan ook aan mij liggen.

  8.   
    ikbenrick's avatar

    Vind de stad een groot minpunt, veel te grauw en donker/grijs ( mijn mening) geef mij maar lange uitgestrekte weilanden met alleenstaande weggentjes. Lekker cruisen en uiteindelijk aankomen in een groot of klein stadje. ( san andreas vind ik de beste stad)
    Maar ik denk dat R* hetzelfde gaat doen als de vorige gen GTA games. Eerst GTA III, was grauw, grijs en donker etc. Vice city, lekker tropisch, GTA SA, lekker alles door elkaar. Hoop dat ’t ook zo met de komende GTA serie gaat gebeuren.

  9.   
    XGT_Spider's avatar

    Firef0x schreef, "Ik had eigenlijk een liever een andere stad gehad. Maar je ziet van GTA3 bijna niks meer terug dus het voelt als nieuw aan. Ik hoop dat ze in het volgende deel niet weer vicecity gaan doen. Dat zou ik echt jammer vinden."

    klopt!
    ik zie heel liberty city niet meer trg erin verwerkt:S
    das wel zonde ha dliever de ouwe betrouwbare gta 3 stad

  10.   
    Gerjann's avatar

    Ik vind het een erg mooie stad. Ze hebben New York erg mooi nagemaakt!

  11.   
    LXZ-76's avatar

    Waar anders?

  12.   
    GraveDevil's avatar

    ikbenrick schreef, "Vind de stad een groot minpunt, veel te grauw en donker/grijs ( mijn mening) geef mij maar lange uitgestrekte weilanden met alleenstaande weggentjes. Lekker cruisen en uiteindelijk aankomen in een groot of klein stadje. ( san andreas vind ik de beste stad)
    Maar ik denk dat R* hetzelfde gaat doen als de vorige gen GTA games. Eerst GTA III, was grauw, grijs en donker etc. Vice city, lekker tropisch, GTA SA, lekker alles door elkaar. Hoop dat ’t ook zo met de komende GTA serie gaat gebeuren."

    Precies waar ik al ik-weet-niet-hoe-lang op hoop xD

  13.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    GN Baby schreef, "Gewoon de perfecte locatie,Leuke sfeer,leuke game,wat wil een gamer nog meer"

    Ik ben met die eene zin eens in de poll Prima, zolang de stad wel veranderd is. en ja de sfeer van America zit er goed in de stoom uit de grond het drukke verkeer de scheldende menigten waneer je iemand een knietje geeft πŸ˜›

  14.   
    Kaassouffl3's avatar

    Maakt mij niet uit welke stad ze nemen, als ze het maar goed uitwerken slaat het bij mij altijd wel aan.!

  15.   
    Faex's avatar

    ik vindt het goed idee ik vindt liberty city prima πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ˜‰

  16.   
    Vinstaro's avatar

    Ik vind liberty city helemaal te gek!!!! πŸ˜€

  17.   
    Pieter Kontekrabber's avatar

    ik vond vice city ook wel cool πŸ˜‰ san andreas iets minder maar liberty city is meer dan ok

  18.   
    Niekolaas's avatar

    Als opvolger van San Andreas vind ik het helemaal top! πŸ˜€

  19.   
    Gerjann's avatar

    GraveDevil schreef, "

    ”ikbenrick” schreef, "Vind de stad een groot minpunt, veel te grauw en donker/grijs ( mijn mening) geef mij maar lange uitgestrekte weilanden met alleenstaande weggentjes. Lekker cruisen en uiteindelijk aankomen in een groot of klein stadje. ( san andreas vind ik de beste stad)
    Maar ik denk dat R* hetzelfde gaat doen als de vorige gen GTA games. Eerst GTA III, was grauw, grijs en donker etc. Vice city, lekker tropisch, GTA SA, lekker alles door elkaar. Hoop dat ’t ook zo met de komende GTA serie gaat gebeuren."

    Precies waar ik al ik-weet-niet-hoe-lang op hoop xD"

    San Andreas was niks je moest 10 minuten rijden ofzo totdat je ergens was. Ik vind dit veel mooier. van mij mog de stad nog wel kleiner dan ken je stad tenminste en dat is veel mooie!

  20.   
    GameAC's avatar

    Kijk, ik had liever Vice City gehad, maar LC is ook wel vet.

  21.   
    JonsoN's avatar

    Kvind LC ook vet, , Mooie uitzichten, Dingen nagebouwd van New York, maar dan met een tikkie humor erin verwerkt.. zoals The Statue Of Happines.. ipv een vuurkorf in de hand, heeft ie nu een blikje cola of iets dergelijks vast.. Dikke top, maar hoop wel dat ze in een volgend deel weer met iets volkomen nieuws aan komen zetten.. πŸ™‚

  22.   
    Silent Assasin's avatar

    ik denk eerlijk gezegd dat t tijd is om s een nieuwe stad te gaan maken/kiezen! t wordt allemaal n btj te eentonig! πŸ™„ en idd het spel is te grauw! ik had er Ckr meer van verw8! πŸ˜‰

  23.   
    Fawaka-W's avatar

    Liever iets tropisch (hawai ?)
    Vond san andreas juist zo vet omdat je extreem veel variatie had (van woestijn tot bos)
    dit vind ik allemaal wat droogjes..

  24.   
    Ika Q's avatar

    GTA SA landschap is voor mij ietsje beter. Vind de stad in GTA4 snel saai worden. Daarnaast ook best een overrated game.

  25.   
    Dman's avatar

    Goede keuze, als ze maar een paar dingetjes veranderen.

  26.   
    ms13694's avatar

    tropisch was het in vice city en daar ben je zeker eerder op uitgekeken dan liberty city in gta IV. 😳 Ik denk dat liberty city gewoon DE locatie voor GTA is!

  27.   
    Pimkingetje's avatar

    Heb het niet gspeeld, maar er zat toch ook San Andreas in? Maar Liberty is een goede keus zonder zoveel regen!

  28.   
    kingofthegamers's avatar

    ik juist niet ik had liever iets gehad wat in de richting ging van gta san andreas dat was groter dus ook leuker

  29.   
    Aquila's avatar

    kingofthegamers schreef, "ik juist niet ik had liever iets gehad wat in de richting ging van gta san andreas dat was groter dus ook leuker"

    Groter, hoeft niet per se, leuker te zijn. Persoonlijk vind ik Liberty City de leukste stad, omdat die niet zo groot is, en dus kan je makkelijker en leuker naar bepaalde plaatsen komen, en je leert de wegen een beetje te kennen. In San Andreas, moest ik altijd maar rommelen met het kaartje, om naar de goede plaats te komen.

  30.   
    ikbenrick's avatar

    Aquila schreef, "

    ”kingofthegamers” schreef, "ik juist niet ik had liever iets gehad wat in de richting ging van gta san andreas dat was groter dus ook leuker"

    Groter, hoeft niet per se, leuker te zijn. Persoonlijk vind ik Liberty City de leukste stad, omdat die niet zo groot is, en dus kan je makkelijker en leuker naar bepaalde plaatsen komen, en je leert de wegen een beetje te kennen. In San Andreas, moest ik altijd maar rommelen met het kaartje, om naar de goede plaats te komen."

    Nou geloof ’t of niet, maar ik heb de weg in San Andreas al snel leren kennen, na een paar dagen kon ik al bijna heel SA uit m’n hoofd, nu met GTA IV heb ik geen idee waar ik rijdt al in het eerste eiland -__-‘

  31.   
    Cirdan's avatar

    ikbenrick schreef, "

    ”Aquila” schreef, "[quote=”kingofthegamers”]ik juist niet ik had liever iets gehad wat in de richting ging van gta san andreas dat was groter dus ook leuker"

    Groter, hoeft niet per se, leuker te zijn. Persoonlijk vind ik Liberty City de leukste stad, omdat die niet zo groot is, en dus kan je makkelijker en leuker naar bepaalde plaatsen komen, en je leert de wegen een beetje te kennen. In San Andreas, moest ik altijd maar rommelen met het kaartje, om naar de goede plaats te komen."

    Nou geloof ’t of niet, maar ik heb de weg in San Andreas al snel leren kennen, na een paar dagen kon ik al bijna heel SA uit m’n hoofd, nu met GTA IV heb ik geen idee waar ik rijdt al in het eerste eiland -__-‘[/quote]

    Hahah inderdaad. Zo zit het ook bij. Ik heb ook nog steeds geen idee waar ik overal rij. GTA SA had ik ook aardig snel in mijn kop zitten.

  32.   
    Impact's avatar

    opzich wel goed. Als je nu in liberty city alle wegen kent en alle straten kent dan kan je jezelf echt gameverslaafd noemen πŸ˜† 😳

  33.   
    The Beaver's avatar

    Had Liever iets Massiefs gewilt Bijvoorbeeld dat Je kunt rijzen naar andere Eilanden enzow, ( Niet ff vliegtuig pakken en dan ff naar een andere stadje pakken zoals in San Andreas ) Maar gewoon andere plekken, Maar dat is denk ik weer Te hoogeisend, Dus LB is wat mij befreft wel ok, πŸ˜€

  34.   
    Xtremie's avatar

    Ik vond San Andreas geweldig met van die hele grote steden:Los Santos, San Fierro en Las Venturas en dan had je ook nog veel bos met van die enge spookstadjes en dan had je ook nog Bone County met Area 69!!
    Maar ik vind Liberty City ook wel mooi, vooral Algonquin, die stad is geweldig, vooral ’s avonds!
    Ach, het maakt me niet zoveel uit maar bij GTA past zeker niet een tropisch gebied(zoals Just Cause)
    Het vreemde vind ik alleen nog dat in GTA 3 Liberty City er heel anders uit ziet πŸ˜•
    En ik mis vliegtuigen? komt dat omdat het gebaseerd is op New York en daar een vliegtuig in de Twin Towers is gevlogen?