Soul Calibur IV verschijnt medio juli ook in Europa

Het is een tijdje terug aangekondigd dat de populaire vechtreeks Soul Calibur verrijkt wordt met een vierde deel. Eerder deze maand maakte Namco-Bandai al bekend dat deze vierde Soul Calibur game op 29 juli gaat verschijnen in Amerika.

Een Europese releasedatum werd destijds nog niet genoemd, maar Ubisoft laat vandaag weten dat de game ook medio juli in Europa zal verschijnen. De specifieke datum laat zich nog raden.


Soul Calibur IV bouwt verder op de succesformule van de vorige delen en dat betekent veel recht-door-zee confrontaties in de vorm van rake klappen met zwaarden. De game zal characters uit de vorige delen recyclenen, maar ook een aantal nieuwe krijgers toe voegen. Met beloofde elementen als visueel realistische omgevingen, interactieve stages, verhoogde kunstmatige intelligentie, en een nieuw vechtsysteem is Soul Calibur IV een interessante titel voor iedereen die eens flink next-gen keet wilt schoppen.

Soul Calibur IV verschijnt medio juli voor de PS3 en Xbox 360.

 1.   
  ckerigon's avatar

  niet echt enthousiast die mensen……

 2.   
  Niekolaas's avatar

  ”kitt.h.3″ schreef, "niet echt enthousiast die mensen……"

  Het is ook nie meer zo origineel.. ik heb eigenlijk wel genoeg gezien van soul calibur, denk niet dat ze er veel vernieuwing in zullen hebben zitten..

 3.   
  Tadao's avatar

  gwn nieuwe characters en nieuwe moves,uiterlijkheden,stage’s etc.
  net zoals super smash bros.,maar dan met wat minder bekende figuren,en met meer geslepen objecten:P en zonder ingame items, maar met custom characters:P
  dus…ach ja:P
  ik hou m’n mond er maar verder over