Geen prijsverlagingen voor Nintendo in de nabije toekomst

Huidig mastermind achter Nintendo, Satoru Iwata, liet vandaag weten dat er geen prijsverlagingen aan zitten te komen voor de Wii en de DS. Iwata stelde dat dit op het moment verre van nodig is, omdat de consoles van Nintendo ontzettend goed blijven lopen. Het is inderdaad een gegeven dat Nintendo onlangs de productie van zijn Wii flink heeft moeten opschroeven omdat ze het blijvend moeilijk hebben de vraag in Amerika te kunnen bevredigen.

    “Our earnings projection for the year is not based on hardware price cuts, and I don’t think we are going to need them.”
  1.   
    GraveDevil's avatar

    Was zowiezo nie van plan om em te kope, of er nou een prijsverlaging tege aan word gegooid of nie, boeit me vrij weinig..

  2.   
    PaNNa's avatar

    Olé , dat wordt gooien met geld als je een game wil kopen…

  3.   
    David493's avatar

    wel jammer voor de mensen die echt een wii ofso willen…maar k heb al een DS (speel k nooit op) en de wii hoef ik niet, k heb een laptop nodig voor mn vervolgopleiding (mn ouders lief aan kyken heeft niet geholpen) dus k ben aant spare (dat sparen lukt nog niet egt 😕 )

  4.   
    ckerigon's avatar

    nintendo is altijd zeer laat met prijsverlagingen kijk mario kart double dash… nog steeds niet 59,95 en zo zijn er nog meer

  5.   
    delta62's avatar

    Ach, de wii is al erg goedkoop en de verkoop gaat goed dus het verbaast mij niks dat er geen prijsverlaging komt.

  6.   
    martijn901's avatar

    verbaast mij ook niet en als ze hem goedkopen maken krijgen ze minder geld en dus ook minder geld om nieuwe games te maken en dus ook slachtere games

  7.   
    9shooter9's avatar

    boeit niet ik had hem ook nie gekocht als die heel goedkoop was

    gewoon door sparen voor een ps3 8)