Nieuwe X-Blades screenshots laten actie zien

De game X-Blades komt op de PC, Xbox360 en de Playstation 3 uit. Vandaag hebben wij voor deze game een aantal nieuwe screenshots. Op de screenshots is te zien dat er veel actie in de game zal zitten, ook kunnen we de game characters wat van dichterbij zien. In totaal zijn er negen nieuwe screenshots vrijgegeven.

In X-Blades draait het om Ayumi, een vrouwelijke held die met haar magische wapens hordes van vijanden moet verslaan in uitgebreide en fraai vormgegeven omgevingen. De zwaarden de ze bij zich draagt kan ze gebruiken om krachtige bezweringen mee los te laten, om een vuurpeloton te ontketenen of direct de actie in te springen en haar tegenstanders met brute moves in tweeรซn te hakken. X-Blades is een third-person RPG met intense actie en een uitgebreid gevechtssysteem. Door de lenige acrobatiek en snelle bewegingen belooft het spel een heftige ervaring voor de action-adventure fans. Het verhaal moet met vele cutscenes en rijke inhoud het spel van genoeg bodem voorzien.

X-Blades wordt dit jaar nog verwacht voor de PC, Xbox360 en de Playstation 3.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    gebruiker50081's avatar

    Lowl is dit een bekent spel ik heb er namelijk nog nooit van gehoord ๐Ÿ˜› Mooir graphs behalve plaatje 8 ๐Ÿ™

  2.   
    Tadao's avatar

    t is niet zo bekend,maar hij word volgens mij gwn een hack & slash met mooie graphics ๐Ÿ˜›

  3.   
    JonsoN's avatar

    lijkt me wel een leuk spel, ziet er ook goed uit, afwachten maar.. ๐Ÿ™‚

  4.   
    )GN(-Erik's avatar

    Kep de russische versie al gespeeld met een engelse language pack ๐Ÿ˜› tussenfilmpjes waren wel russisch maar de rest van de tekst was engels. Is wel een toffe game ๐Ÿ˜‰