X-Blades ook naar de PS3 met nieuwe screenshots

X-Blades is een intense third-person action-adventure game met een aantal belangrijke anime-invloeden in zijn vormgeving. Het verhaal focust zich op Ayumi, een heldin die haar twee magische zwaarden gebruikt om allerlei vijanden mee neer te maaien. Ze kan deze zwaarden gebruiken als vuurwapen, als toverstok en… als zwaard. Je zult je vijanden op ontzettend veel verschillende manieren te lijf kunnen gaan, welke je ook door het spel heen zult moeten opwaarderen. X-Blades belooft een kleurrijke, interessante RPG te worden met verfrissende elementen en uitgebreide omgevingen.

De game was al in ontwikkeling voor de PC en Xbox 360. Vandaag werd bekend dat hij ook voor de PlayStation 3 uit gaat komen, aan het einde van dit jaar. Samen met deze aankondiging verscheen een aantal nieuwe screenshots die de sfeer goed weergeven.

[SCREENSHOTS]

X-Blades verschijnt aan het einde van 2008 voor de PC, PS3 en Xbox 360.

  1.   
    GraveDevil's avatar

    Ziet er wel geod uit ๐Ÿ™‚

  2.   
    N360Gamer's avatar

    Ik weet niet zo goed wat ik kwa gameplay moet verwachten, maar de screens zijn echt heel mooi. De sfeer die bijv. screen 2, 4 en 5 uitstralen is echt veelbelovend. Zeker een game om in de gaten te houden ๐Ÿ˜‰

  3.   
    TotalPicnic's avatar

    screen 3, wat een vekeerd lichaam <_<

  4.   
    Cirdan's avatar

    ai… die achtergrond ๐Ÿ˜ฎ