Sequel van The Darkness officieel en in de maak

The Darkness is een duistere comic book serie die al lang erg populair is in Amerika. Vorig jaar kwam een videogame uit die gebaseerd is op deze strips. Een tijdje na de release doken al geruchten op over een vervolg, maar deze werden meteen ontkracht door 2K Games. Op de Comic-con in New York werd dit weekend echter onthuld dat The Darkness 2 inderdaad in de maak is. Het vervolg wordt gebaseerd op nieuwe delen uit de stripverhalen en gaat wederom voor de PS3 en Xbox 360 uitkomen.

The Darkness is gebaseerd op de gelijknamige stripboeken. In deze game zul je spelen met Jackie Estacado, een huurmoordenaar en lid van een maffiafamilie. Via zijn bloedlijn is hij in het bezit gekomen van een aantal kwade, eeuwenoude krachten. Vanaf het moment dat hij volwassen wordt treden deze in werking en Jackie moet ze onder controle zien te krijgen. Maar als dat eenmaal zover is, dan is hij ook echt niet te stoppen.

The Darkness 2 komt voor de PS3 en Xbox 360 uit. Wanneer is nog niet bekend.

  1.   
    Xtremie's avatar

    Die 1ste was een goede game hopelijk deze ook

  2.   
    Kaassouffl3's avatar

    Lijkt me wel vet! heb deel 1 maar 2 uurtjes bij een vriend gespeeld, maar vond et toch een redelijk spel.

  3.   
    xizaaR's avatar

    Ken ik niet denk ik toch dat ik hem ga proberen ๐Ÿ˜‰

  4.   
    Ika Q's avatar

    Ik vond The Darkness 1 van de leukste spellen die ik heb gespeeld. De spel had een hele goede verhaal-lijn. En natuurlijk wist ik dat er een deel 2 aankwam. Hopelijk word de 2e deel goed uitgewerkt. ๐Ÿ˜†

  5.   
    Niekolaas's avatar

    GN Baby schreef, "Ken ik niet denk ik toch dat ik hem ga proberen ๐Ÿ˜‰ "

    Voor mij geldt hetzelfde ๐Ÿ™„

  6.   
    delta62's avatar

    hopelijk wordt hij net zo goed als deel 1.