Soul Calibur IV eind juli in de schappen

Het is een tijdje terug aangekondigd dat de populaire vechtreeks Soul Calibur verrijkt wordt met een vierde deel. Vandaag heeft Namco-Bandai bekend gemaakt dat deze SCIV op 29 juli gaat verschijnen in Amerika. Een Europese release-datum is nog niet zeker, aangezien Ubisoft de game hier uitgeeft.


Soul Calibur IV bouwt verder op de succesformule van de vorige delen en dat betekent veel recht-door-zee confrontaties in de vorm van rake klappen met zwaarden. De game zal characters uit de vorige delen recyclenen, maar ook een aantal nieuwe krijgers toe voegen. Met beloofde elementen als visueel realistische omgevingen, interactieve stages, verhoogde kunstmatige intelligentie, en een nieuw vechtsysteem is Soul Calibur IV een interessante titel voor iedereen die eens flink next-gen keet wilt schoppen.

Soul Calibur IV komt in Amerika op 29 juli uit voor de PS3 en Xbox 360. Rond die tijd kunnen we ook de Europese versie verwachten.

 1.   
  ckerigon's avatar

  flikkers weer geen wii versie! :S

 2.   
  Tadao's avatar

  de wii krijgt soul calibur legends:P

  maar,kkannie w8e

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Cool ik heb nooit de Soul Calibur trillogy gespeeld maar toen ik Yoda en Darth Vader trok het spel me aan hopen dat er ook een online functie in de game zit 8)