Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Warhammer Online: Age of Reckoning Ever Forward

In Warhammer Online: Age of Reckoning is het overal oorlog: Dwarves tegen Greenskins, High Elves tegen Dark Elves en Empire tegen Chaos. Als speler kies je één van de zijden en krijg je dus een natuurlijke vijand, maar je bent verder wel vrij om bondgenoten te helpen in deze MMORPG. Het uiltieme doel: de hoofdstad van je vijand leegroven. Helaas werd een tijdje geleden dat Warhammer Online: Age of Reckoning pas in de herfst van dit jaar zal verschijnen, omdat er meer tijd nodig is om de game in orde te maken. Gelukkig hoeven we niet zonder beeldmateriaal te wachten, want vandaag is er een nieuwe trailer vrijgegeven.

  1.   
    Niekolaas's avatar

    niet echt zo spannend?!

  2.   
    Cyart's avatar

    tja ziet er redelijk uit maar niet iets voor mij

  3.   
    SnKa's avatar

    Mark of chaos any1?

  4.   
    SnKa's avatar

    sorry dat me volgende comment zo lang duurde, ik moest even alle kamers onderkotsen door de lelijkheid van dit spel

  5.   
    The Beaver's avatar

    World of Warcraft was een Massief Succes, Lord of the rings Online ook wel beetje een onverwachts Succesje, Warhammer Age of reckoning ( ik hoop zelf dat het een succes word 😀 )

    Het is maar ff afwachten,alleen deze vid is een beetje saai

  6.   
    Tyrhem's avatar

    Aangezien dit filmpje niet echt spectaculair is is het spel het wel. Ik heb zelf in de closed beta gespeeld eind van 2007. En ik moest zeggen ik vond dat al véél beter als WoW. Warhammer komt met veel nieuwe dingen waarop WoW zeker niet aan kan tippen. WoW is alleen populair omdat er gebrek aan beter is, niet omdat ze zelf nou zo goed zijn. Ik geloof erin dat Warhammer beter is en dus ook een groot succes zal worden.

    Misschien dat ik hier wel een review over mag schrijven zodra ik in de open beta zit ;p ik heb de collectors edition besteld^^