Tiberium opent flash website

De website van de game Tiberium is gelanceerd. Maar wees gewaarschuwd, de website is mooi, maar erg flashy. De website vind je hier.

Tiberium is een squad-based shooter die zich elf jaar na de derde Tiberium-oorlog afspeelt. De game laat zich het best beschrijven als een combinatie van Battlefield, GRAW en Rainbow Six: Vegas. In Tiberium speel je Ricardo Vega, een GDI field commander die besloten heeft om zich weer in de strijd te mengen. De Scrin factie uit C&C 3 duikt in Tiberium als vijand op, mogelijk samen met de Nod, hoewel dat nog niet geheel duidelijk is. Als Vega zijnde ben je in staat om infanterie squads en voertuigen aan te voeren en ook is het mogelijk om air strikes op te roepen.

Het is niet de eerste keer dat de Command & Conquer serie samen gaat met het first-person shooter genre. In 2002 verscheen C&C: Renegade, hoewel dit niet de topper werd waar velen op hadden gehoopt. Wellicht dat Tiberium de verwachtingen wel waar kan maken.

Tiberium verschijnt eind 2008 voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ik hoop dat deze game echt een goed singleplayer verhaal krijgt, en niet dat het weer 1 van de zoveelste multiplayer shooter games word ๐Ÿ˜€ En het is nu ook maar hopen of Red Alert 3 ook nog wat wordt ๐Ÿ˜‰

  2.   
    Hitman047's avatar

    Nice. mooie screens / trailer! 8)

    Je ziet trouwens wel vaak dezelfde vijanden, en je eigen troepen lijken ook allemaal op elkaar.

  3.   
    David493's avatar

    omg is dat een tank?, nee een vliegtuig? nee het is de battlewalker uit battlefield 2142 ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜€

  4.   
    JonsoN's avatar

    kutsite, het laden duurt nog langer dan het downloaden van muziek… ๐Ÿ˜ก