Crysis patch 1.3 in ontwikkeling

Ontwikkelaar Crytek heeft aangekondigd dat ze werken aan patch 1.3 voor hun shooter Crysis. Het ontwikkelteam is druk bezig met het fixen van bugs, balanceren van de gameplay en ook wordt ons nieuwe features beloofd. Verdere details zijn nog niet gegeven, net als een releasedatum voor de nieuwe patch. Crytek liet echter weten volgende week woensdag meer informatie vrij te geven.

Crysis logo

Crysis is een first person shooter van de makers van Far Cry. De game speelt zich voornamelijk in de tropen af, waar jij en je team het op zullen moeten nemen tegen een alien invasie. De game kent ook enkele stedelijke en buitenaardse levels. Waar Far Cry een spel was waarin je in je eentje opereerde, heb je in Crysis een heel squad tot je beschikking en zal tactiek een veel grotere rol spelen. Daarnaast kun je je wapens en suit helemaal customizen met onder andere nieuwe onderdelen, en het schieten zal er ook echt door beïnvloed worden.
De game draait op de CryEngine 2 en levert adembenemend mooie beelden op. De game kent ongelooflijk veel details, maar laat daarnaast ook een realistische weergave van bewegende vegetatie en doorbrekende zonnestralen zien.

Crysis is in 2007 verschenen voor de PC.

  1.   
    pepijn112's avatar

    mooi, dat mag ook wel er zitten namelijk best wel wat bugs in.

  2.   
    Uchiha linkz's avatar

    Eindelijk ik hoop dat dit een hoop problemen op lost 😀

  3.   
    Alias's avatar

    ”pepijn112″ schreef, "mooi, dat mag ook wel er zitten namelijk best wel wat bugs in."

    Inderdaad bijvoorbeeld als je een koreaan neerschiet en zijn pet vliegt af en je schiet op de afgevlogen pet komt er schotwond met bloed in de pet te zitten. 😆

  4.   
    BartG's avatar

    ..-[Alias]-.. schreef, "

    ”pepijn112″ schreef, "mooi, dat mag ook wel er zitten namelijk best wel wat bugs in."

    Inderdaad bijvoorbeeld als je een koreaan neerschiet en zijn pet vliegt af en je schiet op de afgevlogen pet komt er schotwond met bloed in de pet te zitten. 😆 "

    Hahah, klopt, zag ik ook al in de demo 😆

  5.   
    assassin_MKA's avatar

    leuk nieuws. In crysis zijn er iidd veel problemen.