Firmware 2.30 geeft toegang tot nieuwe PlayStation Store

Half april zal de nieuwe firmware voor de PlayStation 3 uitkomen. Deze versie zal je onder andere toegang verschaffen tot de geheel vernieuwde PlayStation Store. Het is noodzakelijk dat je de nieuwste firmware-versie hebt geinstalleerd voordat je gebruik zult kunnen maken van deze store. Met name de navigatie door de Store al sterk verbeterd zijn en dat is maar goed ook want dat was in de huidige versie een echt minpunt. Ook zullen afbeeldingen beter en sneller worden geladen. In firmwareversie 2.30 zullen nog meer mogelijkheden en verbeteringen zitten, maar die zijn nog niet bekend gemaakt.

  1.   
    Xtremie's avatar

    Mooi 😆

  2.   
    Jostii's avatar

    mooi zo 😀 8) de indeling en layout van de store moet idd veranderd worden het lijkt nogal saai en cheap 😆 🙄 🙄 😉

  3.   
    PS4owner's avatar

    mooi nieuws wanneer komt die firmware online ik denk rond de 17 van deze maand want dan komt de nieuwe booster pack voor warhawk en volgens playstation zelf zou er deze maand geen nieuwe content komen totdat de nieuwe store online was dus ik denk rond de 17e

  4.   
    Xtremie's avatar

    ps3owner schreef, "mooi nieuws wanneer komt die firmware online ik denk rond de 17 van deze maand want dan komt de nieuwe booster pack voor warhawk en volgens playstation zelf zou er deze maand geen nieuwe content komen totdat de nieuwe store online was dus ik denk rond de 17e"

    Ik hoop 16e dan heb ik een mooi verjaardag-cadeau 😀

  5.   
    ps3 gek's avatar

    goed nieuws 😛