Sony waarschuwt voor gehackte PlayStation Store accounts

Sony waarschuwt PlayStation 3 gamers dat hun PlayStation Store account mogelijk is gehacked. De ontwikkelaar meldde vandaag dat bij een klein percentage van de PlayStation Store accounts het wachtwoord is gewijzigd en deze accounts mogelijk slachtoffer zijn van een hacker. Omdat niet alle accountgegevens zichtbaar zijn op de PlayStation Store, acht Sony de kans dat creditcard gegevens zijn uitgelekt klein. Naar eigen zeggen wordt er door Sony rond de klok gewerkt om het probleem op te lossen.

    “We have investigated the extent of unauthorized access and possible alteration of passwords that could have occurred before corrective measures were taken, and are directly contacting customers who may have been affected by this incident. In order to verify that your account is intact, we strongly suggest that PlayStation Network users sign in to the service. If you can successfully sign in with your pre-set password, your account is not affected by this incident. For more information, please contact Customer Service.”
  1.   
    Jezzol's avatar

    Hm, zonde voor de slachtoffers. Raar dat er gewoon in te breken valt in het systeem, wel mooi dat ze er gelijk wat aan doen. 🙂

  2.   
    ps3 gek's avatar

    inderdaad :roll:, maar ik heb toch geen creditcard gegevens ingevuld. Is wel klote zeg, dat ze dan van alles kunnen kopen.

  3.   
    ckerigon's avatar

    is idd goed van sony dat ze meteen aan werken 😀

  4.   
    Neolite's avatar

    Dit is ook al bij xbox live gebeurt, ook microsoft deed er gelijk wat aan dus het is niet alleen Het playstation network dat Gehackt kan worden. 😉

  5.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    ps3 gek schreef, "inderdaad :roll:, maar ik heb toch geen creditcard gegevens ingevuld. Is wel klote zeg, dat ze dan van alles kunnen kopen."

    Bij mij het zelfde K*T Hackers ! 👿 Er kwam voor de Ps3 toch een soort betaal kaart of was dat alleen in japan dat je geld op je kaart stort en al je iets in de Ps store wilt kopen even een nummer moet intiepen van je kaart en klaar.

  6.   
    blizzardo's avatar

    Ze moeten voor de ps3 ook van die points kaarten uitbrengen. 8)