Derde map voor Halo 3 Legendary Map Pack onthuld

Afgelopen week werd er al aangekondigd dat op 15 april het Legendary Map Pack voor Halo 3 zal verschijnen. Voor 800 Microsoft Points kan je jezelf verblijden met drie nieuwe multiplayer mappen, waarvan er al twee bekend zijn: Ghost Town en Avalanche. De derde map was nog een groot geheim, maar Bungie heeft vandaag onthuld dat dit Blackout zal zijn. Blackout is een remake van de map Lockout uit Halo 2.

Halo 3 gaat logischerwijs verder waar het verhaal van deel twee ophield. Master Chief komt terug van zijn reis, terwijl er nog altijd een gigantische oorlog woedt tussen het menselijke ras, de Covenant en de Flood. De beroemde stem van Cortana spreekt in trailers over ‘het einde van de aarde’ als de oorlog een dramatisch eind tegemoet loopt.

De Brutes zijn voorzien van Spike Grenades en Spike Rifles. De Spike Grenades beloven veel onheil, wat voor velen als muziek in de oren klinkt. Wanneer deze granaten ontploffen zullen er diverse scherpe projectielen rondvliegen. Natuurlijk klinkt dit als een doodnormale granaat, maar wat ze zo speciaal maakt is dat ze aan muren kunnen kleven. Nog een nieuw wapen is de nieuwe Spartan Laser. Dit wapen is moeilijk te beheersen, maar bij een voltreffer kan dit speeltje een voertuig in één keer uitschakelen.

De multiplayer van Halo 3 bevat natuurlijk een lading nieuwe maps . Voorbeelden hiervan zijn Valhalla, Snowbound en High Ground die men kan vergelijken met de maps Blood Gulch, Zanzibar en Frostbite. Nieuw in de multiplayer is de ‘Mancannon’; het hulpmiddel om je snel te transporteren. Duidelijk te zien in diverse trailers is de originele lichtval met HDR-effecten en prachtige schaduwen en reflecteringen. Daarbij kan de omgeving volgens de makers aanzienlijk groter worden weer gegeven, waardoor je verder in de verte kan kijken.

Finish the Fight met onze review!

Halo 3 is verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  LXZ-76's avatar

  800 MS points is te veel voor 3 kut maps.

 2.   
  Headdy NL's avatar

  Die zijn over een paar maandjes ook gratis 😉

 3.   
  delta62's avatar

  ”LXZ-76″ schreef, "800 MS points is te veel voor 3 kut maps."

  ik vind ze wel vet, vooral avalanch

 4.   
  Kaassouffl3's avatar

  800 ms points is echt niet zo duur hoor.

 5.   
  blizzardo's avatar

  Dat gaat waarschijnlijk weer net zoals de heroic pack eindigen 😉