Relic brengt uitgebreide patch uit voor Company of Heroes

Ontwikkelaar Relic bracht in 2006 de ijzersterke RTS Company of Heroes uit en eind vorig jaar verscheen ook nog de uitbreiding Opposing Fronts. Dat Relic gamers niet zomaar in de steek laat blijkt wel weer met de zojuist verschenen patch. Deze verhelpt een waslijst aan bugs en zorgt verder voor diverse tweaks en fixes aan de online multiplayer en algemene gameplay. Een volledig overzicht van de inhoud van de patch vind je op het Relic-forum.

Je kunt de patch onder andere downloaden via deze link.

Het verhaal van Company of Heroes neemt je mee naar de Tweede Wereldoorlog. We volgen de strijd van de mannen van Able Company in hun gevecht tegen de bezetters. Vanaf het begin van de invasie in Normandië stort je jezelf in een rijkelijk gevulde singleplayer campagne. Hoewel het concept van de Tweede Wereldoorlog al ruimschoots is uitgemolken, zal Company of Heroes zich proberen te onderscheiden met een goede grafische engine, maar vooral een unieke physics engine.

Veel FPS gebruiken tegenwoordig al een physics engine, maar voor een RTS is dit toch een redelijk nieuw concept. Elk stukje van het slagveld kan overhoop geschoten worden, gebouwen kan je met de grond gelijkmaken en granaatinslagen zullen ook echt hun impact hebben op de omgeving. Dit zal volgens de makers zorgen voor een unieke gameplay, met als gevolg dat geen enkel gevecht zomaar hetzelfde zal verlopen. Verder zul je niet zomaar rondlopen met wat mannetjes. maar zijn je manschappen échte karakters met eigenschappen als moed, angst en heldhaftigheid. Een goed ontwikkelde AI zorgt ervoor dat ze zelfstandig dekking zoeken en hierbij goed gebruik maken van objecten in hun omgeving.

Wil je meer weten? Check dan onze reviews van Company of Heroes en de uitbreiding Opposing Fronts!

Company of Heroes en de uitbreiding Opposing Fronts zijn verschenen voor de PC.

 1.   
  mrxthereal's avatar

  Al enig nieuws over een Company of Heroes 2?

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Goed dat ze nog zo hard werken aan patches. Denk dat ze vast wel druk bezig zijn met CoH 2, maar dat duurt nog wel even voordat ze iets onthullen.

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  mrxthereal schreef, "Al enig nieuws over een Company of Heroes 2?"

  Komt er dan een 2e deel uit?? 😛 Wooho! 🙄

 4.   
  Gerjann's avatar

  Gaming4Ever>NL schreef, "

  ”mrxthereal” schreef, "Al enig nieuws over een Company of Heroes 2?"

  Komt er dan een 2e deel uit?? 😛 Wooho! 🙄 "

  als dat zo is…wordt ik helemaal naar in mun kop 😀

 5.   
  Masterchief's avatar

  Ik heb het spel pas en moest gister al gelijk 4 patches downloaden voordat ik weer kon spelen. Die changelist was wel enorm.

 6.   
  gejrgr34t's avatar

  ik vind dit spel niet egt leuk 🙁 ik vind shooter zoals CoD, 1,2, (4 pas nie op pc door videokaart, 🙁 maar ik krijg binnekort een nieuwe 🙂