GN Examen Hulp: de examens van vandaag, woensdag 25 mei

Nog een paar examens en dan is het weer gedaan en gaan we allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Toch staan er vandaag nog wel wat pittige examens voor de deur. Wij geven als elke dag de beste tips voor games die passen bij het onderwerp.

VMBO – Frans:
Voor VMBO-studenten is het vandaag tijd voor Frans! De taal van de liefde, de taal van de wijn, maar bovenal, de taal van egoïstische mensen die een hekel hebben aan toeristen, die weigeren mijn perfect uitgesproken, ‘Je voudrais un pain s’il vous plait’ te verstaan! Leuke mensen dat zeker en voor de VMBO’er een moeilijke dag.

Probeer eens een potje The Saboteur! Zoals veel WOII-shooters doet de game Frankrijk aan, maar in plaats van alleen een stukje topografie van de Normandische kust, neemt The Saboteur je mee naar het zeer sfeervolle Parijs. Als je die zwart-witte stad steeds meer kleur geeft, kom je toch ook meteen in de juiste stemming om al die Franse woordjes en teksten tot je te nemen.

[SCREENSHOTS]

VWO – Maatschappijwetenschappen:
Hoe ga je om met een samenleving en belangrijker nog, de gevolgen daarvan? Fable III leert je omgaan met keuzes maken die invloed hebben voor de gehele bevolking. Zeker als je later in het spel de koning van Albion wordt, heb je de macht om de samenleving te helpen, of te ontwrichten. Let echter wel, welk pad je ook kiest, beiden hebben zo zijn voor- als nadelen!

Morgen geven we adviezen voor het vak Muziek voor het VMBO! Tot dan!

P.S. Tips voor geschikte games zijn welkom

 1.   
  Superwasbeer's avatar

  The saboteur; mijn favoriete spel 😀

 2.   
  spitskitter's avatar

  Guitar hero voor morgen denk ik? 8)

 3.   
  mastertje's avatar

  Hmm en voor HAVO – Wiskunde A dan ? 😛

 4.   
  DutchmanDevil's avatar

  ik mis wiskunde 😥

 5.   
  fabiankok's avatar

  maar 2 per dag heah jongens 😉

  en wiskunde wordt een hel straks, haha